Mehrshad Zakerian Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 سلام به تمامی دوستداران و کاربران ایرانی و تمام فارسی زبانان پرستا شاپ امروز همونطور که ملاحظه می کنید بخش فارسی انجمن پرستا شاپ با رایزنی هایی که انجام دادیم افتتاح شد. این انجمن برای پاسخگویی به سوالات و مشکلات شما ایجاد شده و شامل امکانات زیر می باشد پاسخگویی به سوالات و مشکلات کاربران دریافت آخرین نسخه ی فارسی شده ی پرستا شاپ دریافت قالب ها، ماژول ها و سایر ابزار فارسی برای پرستا شاپ ارسال درخواست فارسی سازی قالب، ماژول و غیره و ده ها امکانات دیگر منتظر پیشنهادات خوب شما عزیزان هستیم 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tehra Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 تبریک میگم خیلی ذوق کردم آفرین 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danx88 Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 خیلی کار خوب و مفیدی رو راه اندازی کردید. امیدوارم شروعی باشه که کاربرای فارسی زبان بیشتر با پرستاشاپ و قابلیتهاش آشنا بشن.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortaza Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 سلام دوستان خیلی خوشحال شدم از اینکه ما هم جایی در اینجا پیدا کردیم انشالله با همکاری یکدیگر بتونیم به دیگران ثابت کنیم که ما هم می توانیم تشکر مهرشاد جان 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeidghodrati Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 خيلي خوشحال شدم 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
a guy Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 خوبه چارلی من از 2010 عضو هستم پست هم زیاد داشتم چرا همش صفر شده؟ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HMA Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 خوبه چارلی من از 2010 عضو هستم پست هم زیاد داشتم چرا همش صفر شده؟ احتمالا انجمن هایی که توش پست دادی پاک شده دیگه 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moh4mm4d Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 خوشحالم و تشکر میکنم ازآقای ذاکریان به خاطر این پیگیری و اینکار خوب خوشحال بودن کاربران از راه اندازی این بخش خوبه ولی خوبتر از اون فعالیت کاربران در اینجاست دوستان عزیز فعالیتتون رودر اینجا بیشتر کنید تا از مزایای بیشتری برخوردار بشیم 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thekoroush Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 تبریک میگم . امیدوارم هر روز بیش از روز پیش نام ایاران و ایرانی در دنیا مطرح بشه و ایرانی های پهنای گیتی بتونن با زبون خودشون مشکلاتشون رو حل کنند . از مدیران انجمن پرستا شاپ هم تشکر ویژه دارم بابت تصمیم صحیح ای که گرفتن 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maomidvarim Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 سلام متشکرم از شما Link to comment Share on other sites More sharing options...
amir1074 Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 بابا ایولا داره من که اصلا فکرش رو هم نمی کردم دمتون گرم من الان سالهاست از لایسنس وی بلتین استفاده می کنم اما اون نامردا اصلا به ایرانیا پا نمیدن خیلی خوشحال شدم این جا رو دیدم اینجوری از هر چه بگذریم سخن دوست خوش است من هم از همین فروشگاه استفاده می کنم می خواستم بدونم میشه بگید از کجا میشه زبان رو تغییر داد یعنی می خوام خودم زبان رو تغییر بدم یعنی امکانش هست از داخل ادمین زبان رو فایل ایکس ام ال اکسپورت بگیریم بعد ویرایش کنیم و دوباره از ادمین ایمپورت کنیم؟ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amir1074 Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 راستی یه سوال دیگه میشه به سیستم شتاب وصلش کرد دیگه؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehrshad Zakerian Posted November 2, 2011 Author Share Posted November 2, 2011 .برای دریافت ماژولهای فارسی و بانکی به انجمن پشتیبانی فارسی مراجعه کنید زبان فروشگاه رو میتونید فارسی کنید ولی برای دریافت نسخه فارسی شده که بخش مدیریت هم کاملا فارسی باشه به انجمن ما مراجعه کنید و نسخه فارسی رو دانلود کنید 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DexMax Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 منم تبریک عرض میکنم... ... امیدوارم که کاربران ایرانی بیشتر با این فروشگاه ساز خوب آشنا بشن Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi Shad Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 (edited) سلام مدیریت بخش فارسی پرستاشاپ و همچنین بخش ترجمه ، توسط پرستاشاپ پارسی انجام میشه ipresta.ir همچنین برای بومی سازی ، با تیم اصلی همکاریهایی داریم. موفق باشید Edited July 19, 2015 by Mahdi Shad (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
farnamjam Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 خیلی خوب هست که انجمن رو داخل خود سایت اصلی هم راه اندازی کردید با تشکر مقالات شبیه سازی شده - بانک پروژه متلب - مقاله انگلیسی با ترجمه - پروژه - ترجمه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi Shad Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 سلام نسخه های منتشر شده در اینجا ، بعد از مدتی وکسب اطمینان از پایدار و بدون مشکل بودن آنها ، توسط پرستاشاپ فارسی (ipresta.ir) بومی سازی و منتشر میشوند موفق باشید Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts