Jirka1311 Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 Dobrý den. Nedokážu vyřešit problém se zobrazením hlavní stránky. Když zadám url obchodu www.nabytek-sen.cz např. v Opeře, vše je OK, ale IE (v mém případě verze 9) stránku nenalezne. Můžete mi prosím poradit, jak sránku zpřístupnit i pro IE9? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WebCEO Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 možná je to úplně něco jiného, ale já měl problém s Wordpressem a jen na jediném počítači, všude jinde to fungovalo způsoboval to Avast, který ohodnotil jako zavirovanou můžeš vyvrátit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirka1311 Posted September 18, 2011 Author Share Posted September 18, 2011 Ano, zkoušel jsem to na několika PC, byly tam visty nebo Win7 a vždy IE9 - na všech page-not-fund. Ani na jednom není Avast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Mě se tvoje stránka v IE zobrazuje normálně. Jestli u tebe problém stále přetrvává, zkus nejprve odstranit ty odkazy, které máš ve footer a zobrazit to bez nich... btw. v ty odkazy nejsou validní http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.nabytek-sen.cz%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=XHTML+1.0+Transitional&group=0&user-agent=W3C_Validator%2F1.2 (line 1113 ve zdrojovém kódu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirka1311 Posted September 19, 2011 Author Share Posted September 19, 2011 Děkuji za radu, odkazy prověřím, nicméně jsem zkusil na své stránky z IE9 znovu najet a ono to funguje . Nevím, co se stalo, na stránkách jsem nic nezměnil, ani s moduly jsem nic nedělal. Zítra to zkusím ještě od jinud, ale jsem velni rád. Nevím, jak si vysvětlit těch 55 přístupů na /page-not-found za poslední dva dny a to, že jsem se na homepage v IE9 až do dneška nemohl dostat. Zkrátka asi je něco mezi nebem a zemí (židlí a klávesnicí), co si nedokážu vysvětlit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts