Ginno Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 vreau si eu o parere de la voi .. daca se merita 10E aceasta tema, si ce parere aveti voi despre ea Link to comment Share on other sites More sharing options...
ploaie Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Parerea mea e ca la magazinele online nu se preteaza culorile inchise...Dar e doar parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shutzu Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 depinde ce vrei sa vinzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdans Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 e frumoasa,dar la fel ca si ploaie si eu am auzit de la mai multi ca pentru magazinele on line sint de preferat culori mai deschise.ce sa zic.....de frumoasa ,e frumoasa :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ginno Posted February 17, 2009 Author Share Posted February 17, 2009 eu sunt cu culorile inchise.... da asa e .. fiecare cu parerea lui... deaceia v-am cerut o parere Link to comment Share on other sites More sharing options...
ploaie Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Ne-am dat si noi cu parerea, si oricum tu alegi pt pagina ta web. Dar daca te uiti la magazine online... asa la alea mari... nu gasesti unu inchis la culoare... poti sa zici de mediadot sau cum ii zice, dar ala nu e mare, e fortat sa fie mare. Ebay, amazon, wallmart, emag... astea sunt mari si albe.Daca tie iti place negru, asa sa fie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ginno Posted February 21, 2009 Author Share Posted February 21, 2009 pt ca am primit multe reprosuri pentru tema inchisa.... am facut aceasta temaacum merge pt un site ecommerce??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ploaie Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 arata foarte bine... ai facut-o tu de la 0?de unde o putem lua si noi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmin92 Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 ce teme exista pt prestashop? care sa aiba si navbar? ca cea de la Mobila Acrilux nu merge calumea... priviti aici.. http://magazin.windows-mobile.ro nu afiseaza categoriile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ginno Posted February 22, 2009 Author Share Posted February 22, 2009 may tema nu am facut-o de la 0.... am modificat o tema... oricum se poate spune ca e o teme unicapai inca nu m-am gandit daca o pun la dow,,, ma gandeam sa o pastrez pt mine...am muncit ff mult la tema asta ca sa mearga in toate borwserele... si s-o folosesc eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ginno Posted February 22, 2009 Author Share Posted February 22, 2009 ce teme exista pt prestashop? care sa aiba si navbar? ca cea de la Mobila Acrilux nu merge calumea... priviti aici.. http://magazin.windows-mobile.ro nu afiseaza categoriile siteul ala foloseste prestashop v1.0 si parca exista si un modul cu treaba aia. intereseazate in forumul cu module Link to comment Share on other sites More sharing options...
brewtal Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 !FARA SUPARARE! dar nu poti fi serios cu vandutul temelor .. nu ai modificat decat culorile.. mie mi-ar fi rusine .. si cred ca site-u la care lucrez arata mult mai bine decat temele tale.. si inca imi e rusine ca sunt incepator si nu arata cum as vrea.. mai gandeste-te cu schimbatul culorilor pe bani.. cred ca mi-ar lua doar o zi sa fac una din temele alea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ginno Posted June 27, 2009 Author Share Posted June 27, 2009 imi pare rau sa-ti spun... dar nu e numai schimbatul culorilor.... uitate mai atent..cea deschisa .. a mai suferit multe schimbari...http://cumcirculam.dap.ro/shop/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 degeaba faci theme.... s-ar putea sa nu iti mai scoti banii pe munca ta din cauza unor hoti !vezi : http://www.prestashop.com/forums/viewthread/22332/roman/www_dot_anvico_dot_ro_fura_theme_de_pe_siteuri_prestashop_apoi_le_vinde_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ginno Posted July 5, 2009 Author Share Posted July 5, 2009 dupa cum ai vazut .. eu inca nu am pus temele in vanzare... si deocamdata nici nu am degand.. ceia ce au facut ei ... este foarte urat.daca nu stiu sa faca 2 - 3 grafice in photoshop sau alte programe asemanatoare ... asta nu se cheama web design Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts