sase Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Altın ve mücevherat satanlar için tasarladığım bu tema üzerindeki çalışmalarım halen devam ediyorSelamlar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
onderm Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 güzel bi tema daha ....ellerine sağlık....bi ricada bulunsam ; http://www.ozsarigrup.com/shop' bi arkadaşın yaptığı bu sitedeki "döviz kurları" modülünü bir türlü kuramıyorum...normal modül olarak yüklememiz yeterlimi yoksa farklı bi yolu varmıdır....şimdiden teşekkürler , yeni temelarını bekliyoruz...ama özellikle turuncu temanı 1.1'e uyarlamı bekliyorum.... selamlar.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted February 17, 2009 Author Share Posted February 17, 2009 güzel bi tema daha ....ellerine sağlık....bi ricada bulunsam ; http://www.ozsarigrup.com/shop' bi arkadaşın yaptığı bu sitedeki "döviz kurları" modülünü bir türlü kuramıyorum...normal modül olarak yüklememiz yeterlimi yoksa farklı bi yolu varmıdır....şimdiden teşekkürler , yeni temelarını bekliyoruz...ama özellikle turuncu temanı 1.1'e uyarlamı bekliyorum.... selamlar.. Döviz kurları modülü ingilizce ve fransızca dilinde çalışıyor fakat türkçe dilinde göstermiyor. modülde bir sorun var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
albos Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 sase cok guzel bir tema..biraz renklerle oynayarak tam istedigim seyine kavusabilirim.ne zaman yayinlanacak tema ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozsari Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 belkide modülünde hata vardır benim modülümü kullan aşağıdaki dosyayı modüllere koy sonra panelden döviz modülünü aktif et güle güle kullan.ya dosyayı yükliyemiyorum.kendi hostuma koydum ordan indirin. burdan Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted February 19, 2009 Author Share Posted February 19, 2009 belkide modülünde hata vardır benim modülümü kullan aşağıdaki dosyayı modüllere koy sonra panelden döviz modülünü aktif et güle güle kullan.ya dosyayı yükliyemiyorum.kendi hostuma koydum ordan indirin. burdan Merhaba Ozsari !Linkini verdiğiniz döviz modülü Türkçe dilinde de sağlıklı çalışıyor. sizin modül ile rapidsharedeki modül arasında kod farkı var.teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozsari Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 belkide modülünde hata vardır benim modülümü kullan aşağıdaki dosyayı modüllere koy sonra panelden döviz modülünü aktif et güle güle kullan.ya dosyayı yükliyemiyorum.kendi hostuma koydum ordan indirin. burdan Merhaba Ozsari !Linkini verdiğiniz döviz modülü Türkçe dilinde de sağlıklı çalışıyor. sizin modül ile rapidsharedeki modül arasında kod farkı var.teşekkürler. rica ederim.ben düzenleme yaptımda ondan çalıştı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts