[email protected] Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 zdravím, neporadí někdo s tím, čím může být když je u některých objednávek napsáno : Tato objednávka byla nahrazena host Již existuje zákaznický účet se stejnou e-mailovou adresou navíc se mi dost často stává že mám registrace udělaný 2x. Přitom když chcete registrovat emailovou adresu po 2. tak vám to píše že již je registrovaná. Díky V 1.4.4.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouse1 Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Podle me je to spatny preklad hlasky. Anglicky je to "This order has been placed by a guest", takze spravne "Objednavka byla vytvorena uzivatelem host". Znamena to, ze zakaznik, ktery uz se drive registroval, se snazi nakoupit bez registrace se stejnou e-mailovou adresou. Mne ale takovehle objednavky vubec neprojdou do aministracniho rozhrani. Takovy zakaznik je vyzvan k prihlaseni a dal nemuze vubec pokracovat. Mam verzi 1.4.0.17. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts