jura80 Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Ahoj, potřeboval bych udávat cenu na čtyři desetinná místa a stejně tak aby obchod počítal součty a součiny cen na čtyři místa. Zkoušel jsem v defines.inc.php změnit define('_PS_PRICE_DISPLAY_PRECISION_', 2); na 4, ale presta shop pořád počítá jen na dvě desetinná místa. Poradí někdo, co s tím dělat? Díky. Jura Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Ahoj, potřeboval bych udávat cenu na čtyři desetinná místa a stejně tak aby obchod počítal součty a součiny cen na čtyři místa. Zkoušel jsem v defines.inc.php změnit define('_PS_PRICE_DISPLAY_PRECISION_', 2); na 4, ale presta shop pořád počítá jen na dvě desetinná místa. Poradí někdo, co s tím dělat? Díky. Jura jestli chapu tak chces aby ceny mely treba 1,3456 kč namisto ted moznych 12,34kč Link to comment Share on other sites More sharing options...
jura80 Posted September 15, 2011 Author Share Posted September 15, 2011 Přesně tak. Krom toho tady mám nefunkčnost, pokud by někdo byl ochotný poradit, bylo by to úžasný. Když vytvořím zboží, co má 51 atributů a potřebuji tam množstevní slevy, tak to v košíku počítá při nákupu zboží s různým atributem jako jeden druh zboží. Takže někdo nakoupí třeba po jednom kusu rezistory 10k, 5k6, 100k, od tří kusů od hodnoty je sleva, ale ono to háže slevu jakoby nakoupil tři kusy (přitom nakoupil různé zboží po jednom kuse, tj. bez slevy)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 k té slevě něco podobného jsem řešil kdysi, stahl jsem pak někde modul ktery se jmenoval product quantity discount attributes a to jelo dobře tedka nevim kde ten modul mam ani kde sem ho stahnul ale staci napsat do google Link to comment Share on other sites More sharing options...
jura80 Posted September 15, 2011 Author Share Posted September 15, 2011 Díky, zdá se to být docela OK (i když, při extrahování hlásil winrar chybu). :-) Modul jsem po registraci stáhl zdarma odsud: http://www.presto-changeo.com/en/prestashop-free-modules/35-quantity-discounts.html Teď ještě vyřešit to udávání ceny na čtyři des. místa, trochu si pohrát s modulem dobírky (tam fakt netuším, proč se nechce nechat přeložit), no, a nakonec ještě vyřešit problém kolem množstevních slev u zboží s atributy (přijde mně být absurdní kvůli množstevním slevám nasázet zboží jako 51 jednotlivých zboží, když tam může být jen jedno zboží a výběr atributu). Zatím, Jura PS: Můj obchůdek má být o elektrosoučástkách a proto tak atypický požadavky- fakt si to nevymýšlím z rozmrzelosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts