kkshop Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Zdravim celu prestashop komunitu! Prosim vas, nasa firma sa rozhodla skusit tento redakcny system pre int.obchod, mohli by ste mi poradit ako nainstalovat korektne slovesnku verziu?Nasiel som preklad ale nikde nejaky podrobny prijatelny navod ako na to. Neexistuje komplet archiv kde by sme mali slovensky jazyk +dualne zobrazovanie a nemuseli robit manualne zasahy?Dakujeme Link to comment Share on other sites More sharing options...
armani Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Tu máš link na návod ako inštalovať http://ako-podnikat.sk/index.php/instalacia-eshopu-prestashopVzhľadom na skutočnosť, že Presta je bezplatný soft tak bez vlastnej práce na úpravách to asi nepôjde. Takže v prvom rade si prejdi toto forum a na veľa otázok tu najdeš odpovede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkshop Posted February 15, 2009 Author Share Posted February 15, 2009 dik ale toto vsetko mam, neviem tam len dostat slovencinu a dualne zobrazovanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
armani Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 To čo požaduješ sa tu všetko riešilo aj s postupom ako to urobiť. Vidieť, že slabo čítaš :coolsmile: Len jeden príspevok pod tvojhim dotazom máš napríklad riešenie ako na dualne zobrazovanie. Aha ho http://www.prestashop.com/forums/viewthread/11877/intalcia_konfigurcia_a_aktualizcie/dualne_ceny_2_cast Pokiaľ ste vo firme absolútny laici a chcete PrestaShop použiť pre komerčné ciele možno by stálo za zváženie objednať si obchod postavený na Preste u niektorej z firiem ktorá ich ponúka už ako komerčné verzie. Totižto Presta je veľmi modulárny systém, teda na to čo požadujem musím najsť príslušný modul, najsť jeho slovenskú verziu ( je trocha blbé aby slovenský komerčný obchod hovoril na návštevníka česky alebo iným jazykom), ak nie je slovenská verzia tak sa začať trápiť z prekladom modulu. Nuž a uplne na záver budeš laborovať s platobnými modulmi. Taktiež je to s themes ( vzhľadom) neľubi sa ti štandartný tak si najdi nejaký free a prelož si ho. Ak kúpiš aj platenu themes aj tú si budeš musieť preložiť. Ja sa už tretí týždeň trápim s prekladom jedej themes a stále my nefunguje podľa predstáv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkshop Posted March 8, 2009 Author Share Posted March 8, 2009 To čo požaduješ sa tu všetko riešilo aj s postupom ako to urobiť. Vidieť, že slabo čítaš :coolsmile: Len jeden príspevok pod tvojhim dotazom máš napríklad riešenie ako na dualne zobrazovanie. Aha ho http://www.prestashop.com/forums/viewthread/11877/intalcia_konfigurcia_a_aktualizcie/dualne_ceny_2_cast Pokiaľ ste vo firme absolútny laici a chcete PrestaShop použiť pre komerčné ciele možno by stálo za zváženie objednať si obchod postavený na Preste u niektorej z firiem ktorá ich ponúka už ako komerčné verzie. Totižto Presta je veľmi modulárny systém, teda na to čo požadujem musím najsť príslušný modul, najsť jeho slovenskú verziu ( je trocha blbé aby slovenský komerčný obchod hovoril na návštevníka česky alebo iným jazykom), ak nie je slovenská verzia tak sa začať trápiť z prekladom modulu. Nuž a uplne na záver budeš laborovať s platobnými modulmi. Taktiež je to s themes ( vzhľadom) neľubi sa ti štandartný tak si najdi nejaký free a prelož si ho. Ak kúpiš aj platenu themes aj tú si budeš musieť preložiť. Ja sa už tretí týždeň trápim s prekladom jedej themes a stále my nefunguje podľa predstáv. Dik ale to dualne zobrazovanie sa nikde nevyriesilo vsade nieco blbne,kukol som vsetky "riesenia"co su to.Template mi maximalne vyhovuje defaultna, grafiku som si doobjednal profi.S prestou som zatial pomerne spokojny ale pripada mi ako beta verzia, rozhodne nie 1.1Strasne mnozstvo chyb a aj zakladnych ktore nechapem ako mozu byt tak dlho po vydani nevyladene(a nenareportovane na fore)samozrejme ked mi cas vyjde tak ich sem pisem po fore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts