zanpo Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Ar putea face cineva un modul pt prestashop prin care clientii ar putea vota?De ex. eu vreau ca clientii mei sa voteze ce produs sa fie la reducere in luna urmatoare si vreau sa le dau posibilitatea sa voteze ei singuri ce produs prefera.S-ar putea face asa ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinoalvino Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 this topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdans Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 SalutDA,eu am chiar un modul de vot pe situl meu.Daca doresti pot sa ti-l ofer cu mare placere.Tot ce trebuie sa faci este sa intrii pe situl meu www.it-gsm.ro si sa vorbesti cu mine prin intermediul suportului on line.O zi placuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodu Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 SalutDA,eu am chiar un modul de vot pe situl meu.Daca doresti pot sa ti-l ofer cu mare placere.Tot ce trebuie sa faci este sa intrii pe situl meu www.it-gsm.ro si sa vorbesti cu mine prin intermediul suportului on line.O zi placuta Salut, poti sa-mi dai si mie blockvotul care spui ca il ai, multumesc si raman dator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts