sado.s7s Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Ahojte , nemate niekto tip alebo neaku radu ako vytvorit tovar ktory bude rozlisny s tym ktory je novo pridany ? ... potreboval by som dopredu pridavat dvd ktore este len budem ocakavat ze mi pridu skladom a chcel by som ich uz predstavovat na eshope. dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiri FAMiNE Cermak Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Asi bych zkusil pridat zbozi a do kolonky "Zobrazovaný text, když není skladem ale je povoleno objednat:" - pridal neco o tom, ze je na ceste... Pokud ovsem nechces jeste uzivatelum povolit si zbozi objednat, tak me zadne jednoduche reseni nenapada... Mozna udelat novou kategorii - napr. "Na co se můžete těšit"... a u zbozi nastavit 0ks.. jinak asi bude treba sahnout do kodu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trex Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Myslím že by to šlo jak píše kolega Čermák.Zkusil bych požít button-medium_exclusive.gif a upravit barvy v css "buttony".A počet nastavit na 0.Zkoušel jsem to použít,když zboží není skladem,ale přesto chci aby ho zákazníci viděli.A jde to.PSD si uprav dle potřeby. button-medium_exclusive.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
sado.s7s Posted February 16, 2009 Author Share Posted February 16, 2009 Ďakujem za tip to s tym button-medium_exclusive ma tiez napadlo .. ja viac robim graffiku a designe takze to je pre mna lepsie riesenie no uvidim este lebo da sa k produktom jednoducho dopisat do popisu ze sa ocaka a 0 skladom dakujem za vas cas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts