zulr0 Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Salutare, Am o intrebare: Cum pot sa adaug mai multe preturi la un produs : De exemplu, am un produs si in functie de cantitatea dorita sa apara mai multe preturi : Pret produs pt 0-10 produse 10-50, 50-100 bucati. Si inca ceva, cum pot sa scot pretul LEI sa apara "LA CERERE" ? Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
diana13 Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Pai ai putea face asa: Creezi grup de atribute: Pachet Adaugi atributele: 0 - 10 produse, 10-50 produse etc Apoi in pagina de produs pui pret default 0, dar adaugi atributele, la care adaugi pt fiecare un pret. In FO, va fi afisat pretul atributului default. Pt a 2-a intrebare ar trebui umblat in cod, dar intrucat nu sunt programator, mi-ar lua f mult sa-ti zic cum sa faci, asa ca las pe cineva mai experimentat Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 daca ai versiunea 1.4 atunci la tabul prices adaugi un pret specific si pui acolo pretul = p1 pentru cel putin n1 produse (Starting at) apoi adaugi alt pret pretul = p2 pentru cel purin n2 produse. daca vrei sa nu afiseze pretul pentru anumite produse atunci vezi la optiuni in pagina produsului debifezi available for order si show price si bifezi online only apoi va trebui sa modifici tema sa afiseze contintul dorit in loc de pret. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts