LKHS Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Dobrý den, mám takový problém, po vložení zboží do košíku a stisknutí tlačítka k pokladně se zobrazí hláška Váš nákupní košík je prázdný a košík se skutečně vyprázdní. To samé i pokud kliknu na samotné zobrazení obsahu košíku Můžete prosím poradit jak tuto chybu odstranit ? Předem díky Testuji zde: http://specialni.seguro.cz/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Mně košík funguje (Firefox 6.0.2). Zboží přidáno z úvodní stránky - doporučené zboží. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LKHS Posted September 8, 2011 Author Share Posted September 8, 2011 Tak máte pravdu, zkoušel jsem na stolním PC a vše funguje jak má. Na notebooku mi to však nechodí. Firefox jsem aktualizoval a cookies mám povoleny. Poraďte prosím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LKHS Posted September 8, 2011 Author Share Posted September 8, 2011 Mně košík funguje (Firefox 6.0.2). Zboží přidáno z úvodní stránky - doporučené zboží. Tak máte pravdu, zkoušel jsem na stolním PC a vše funguje jak má. Na notebooku mi to však nechodí. Firefox jsem aktualizoval a cookies mám povoleny. Poraďte prosím Link to comment Share on other sites More sharing options...
LKHS Posted September 9, 2011 Author Share Posted September 9, 2011 Tak problém vyřešen. Bylo to něco s nastavením cookies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts