kalipet Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Ahoj, potřeboval bych poradit. Úspěšně jsem nainstaloval prestashop na www.japeko.cz Smazal jsem install, přejmenoval admin. Bohužel se nemohu přihlásit do admin rozhraní. Hlásí mi to, že zadaná adresa je neplatná. Zkoušel jsem nechat si zaslat heslo na mail ale nic nepřišlo. Nevíte, kde bych našel soubor, kde je adresa a heslo abych mohl udělat změnu? Předem díky Jarda Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 dal jsi pak v adrese .japeko.cz/admin místo admin svůj novej název? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalipet Posted February 14, 2009 Author Share Posted February 14, 2009 ano dal. www.japeko.cz/adminmonikajen mi to nechce vzít přihlašovací jméno (email) a heslo.Mazat a znovu instalovat se mi moc nechce protože jsem měl trochu problém s přidělením práv složek a nerad bych to opakoval. Předpokládám, že přihlašovací jméno a hesla jsou v nějakém souboru. Jen vědět kterém. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Medo Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 meno a heslo nie su v ziadnom subore, su ulozene v databaze v tabulke "employee" (bez uvodzoviek) heslo je zahashovane md5 hashom ktory je osoleny vygenerovanym cookie klucom, ten najdes v subore settings.inc.php v adresari config...priklad na vygenerovanie noveho hesla v php: <?php $cookie_key = 'SEM VLOZ HODNOTU _COOKIE_KEY_ KONSTANTY ZO SUBORU settings.inc.php'; $password = 'SEM VLOZ TVOJE HESLO'; echo md5($cookie_key.$password); ?> staci ked si vytvoris php subor, vlozis donho tento kod, spustis ho a vygenerovane heslo vloz namiesto hesla v databaze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalipet Posted February 14, 2009 Author Share Posted February 14, 2009 No....., zkusím to. A co s přihlašovacím jménem? Hlásilo to neplatné přihlašovací jméno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Medo Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 no ved to uz si v databaze zmenis lahko, len heslo si musis vygenerovat nove... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karalahti Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 No....., zkusím to. A co s přihlašovacím jménem? Hlásilo to neplatné přihlašovací jméno. hola prosímtě podařilo se ti to rozchodit podle toho návodu co je zde popsaný?mám naprosto stejný problém,vše mně šlapalo jak má a pak z ničeho nic mě to vyhazuje , viz hláška " employee does not exist, or bad password "dá se to nějak obejítděkuji za raduúplná Lama Roman Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3t0x Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 V prvomrade DANIEL dakujem ti za navod a za ochotu pomoct. Mal som podobny problem pretoze som kombinoval medzi sebou obsah jednej novej a jednej starej databazy a po skombinovani sa mi prepisalo nove heslo za nejake ine, ktore som si nepametal.Karalahti: Ano podla toho navodu hore to funguje velmi dobre!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bene58 Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 meno a heslo nie su v ziadnom subore, su ulozene v databaze v tabulke "employee" (bez uvodzoviek) heslo je zahashovane md5 hashom ktory je osoleny vygenerovanym cookie klucom, ten najdes v subore settings.inc.php v adresari config...priklad na vygenerovanie noveho hesla v php: <?php $cookie_key = 'SEM VLOZ HODNOTU _COOKIE_KEY_ KONSTANTY ZO SUBORU settings.inc.php'; $password = 'SEM VLOZ TVOJE HESLO'; echo md5($cookie_key.$password); ?> staci ked si vytvoris php subor, vlozis donho tento kod, spustis ho a vygenerovane heslo vloz namiesto hesla v databaze... Som lama z toho vytvorim subor php ok ale kam ho mam dat alebo ako ho mam nazvat????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 ...ten soubor spustíš v relevantní cestě kde máš své stránky a soubor na rootu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajik Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Jedním z možných řešení je si nechat poslat heslo na přihlašovací mail, je to nejsnažší způsob v přihlašovacím okně. Taky jsem to jednou využil a funguje to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomashw Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 meno a heslo nie su v ziadnom subore, su ulozene v databaze v tabulke "employee" (bez uvodzoviek) heslo je zahashovane md5 hashom ktory je osoleny vygenerovanym cookie klucom, ten najdes v subore settings.inc.php v adresari config...priklad na vygenerovanie noveho hesla v php: <?php $cookie_key = 'SEM VLOZ HODNOTU _COOKIE_KEY_ KONSTANTY ZO SUBORU settings.inc.php'; $password = 'SEM VLOZ TVOJE HESLO'; echo md5($cookie_key.$password); ?> staci ked si vytvoris php subor, vlozis donho tento kod, spustis ho a vygenerovane heslo vloz namiesto hesla v databaze... DĚKUJI!!!!!!! už jsem hledal vyskou budovu na skok, díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
prsut Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Ja som mal podobny problem. DB a prestu som tvoril na lokali a potom som to chcel dat na web. Urobil som to takto :-nakopirovat subory prestashopu na server cez FTP (uz na lokali som adresar install len premenoval na install__)-u providera vytvoril db-z lokalnej DB utvoril zalohu DB pomocou MySQL administrator (prefix tabuliek na lokali mam ps_)-spustil instalaciu prestashopu na webe, nastavil prefix tabuliek na ps_ v instalacii- spustil som MySBL query Browser , otvoril skript z bodu 3. Pozor, treba zakomentovat na zaciatku CREATE DATABASE a zmenit v riadku USE nazov db. Dalej treba zakomentovat kod kde sa vytvara a plni tabulka "ps_employee" aby sa v nej neprepisalo pole password. Alebo pred spustenim skriptu opisat pole password z tabulky ps_employee.-spustit skript-overit, ze ide shop aj BO.ALE KREDIT IDE Danielovi Medovi, len ked som si precital jeho prispevok, otvorili sa mi oci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts