OFFcza Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Zdravim,nevite nekdo jak nastavit upozorneni na objednavku pomoci SMS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiri FAMiNE Cermak Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Já to mám vyřešený tak, že mám zapnutý modul Informace e-mailem a po každé objednávce mi dojde email, a to posílání SMSek mám řešené až v samotné emailové schránce (osobně na tohle používám seznam.cz), kde jsem si nastavil posílat upozornění na můj mobilní email - osobně používám Vodafone a tam si ten mobilní email můžeš lehce zřídit přímo pod svým účtem na vodafone.cz. Cokoli pak pošleš na tento mobilní email, tak ti dojde přímo na mobil. Jinak je to vše zdarma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpion cz Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Ahoj, mě furt nefunguje odeslání objednávky na maila jak jsi to vyřešil ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Já to mám vyřešený tak, že mám zapnutý modul Informace e-mailem a po každé objednávce mi dojde email, a to posílání SMSek mám řešené až v samotné emailové schránce (osobně na tohle používám seznam.cz), kde jsem si nastavil posílat upozornění na můj mobilní email - osobně používám Vodafone a tam si ten mobilní email můžeš lehce zřídit přímo pod svým účtem na vodafone.cz. Cokoli pak pošleš na tento mobilní email, tak ti dojde přímo na mobil. Jinak je to vše zdarma.Přesně tak to mám i já,cokoliv příde na [email protected] ,tak o tom hned vím pomocí sms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpion cz Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Čau, mám problém nedaří se mi rozjet to, že když si zákazník něco objedná odešle se mi objednávka na email... kdepak co mám nastavit ?? díky za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
drex Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Prekontroluj, jestli v administraci v sekcni nastaveni -> email mas zaskrtnuto: "Používá PHP mail() funkci. Doporučeno; ve většině případů funguje"Pokud ano, mas spravne nastaveny email pro dorucovani mailu?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpion cz Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 To mám zaškrtnuté kdepak nastavím ten email ? jestli je to takový to [email protected] tak to jsem přepsal a stejnak nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Zkus v BO otevřít Employees (zaměstnanci) pak Contacts tam si zadej svuj funkční email a pak v nastavení emailu v Preferences nahoře vyber to správný.Jestli to zatím jen zkoušíš na localu,zaškrtni Vlastní nastavení smtp a vypln to jako v outloku př. SMTP pop3.seznam.cz,pak tvuj mail na seznamu,heslo k němu,a port 25 a mělo by to jít i na localu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chipiik Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 A máš vůbec zapnutý ten modul Informace e-mailem? Kdyztak Moduly > Tools > Informace e-mailem > Instalovat a pak >>Nastavit - tam si zaškrtneš Upozornit na novou objednávku a vyplníš E-mailové adresy Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOPefekt s.r.o. Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 (edited) Vyzkoušejte Presta SMS modul. Modul je k dispozici ke stažení zdarma na stránkách modulu: http://www.presta-sms.com/cz/download.html Modul umožňuje posílat SMS zprávy o různých událostech v PrestaShopu jak zákazníkům, tak i administrátorům. Na stránkách je i manuál, jak modul nainstalovat a nastavit. Edited April 15, 2013 by TOPefekt s.r.o. (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts