karelzemek Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Ahoj, potřeboval bych poradit. Po updatu na 1.4 se mi v některých kategoriích na mém shopu přeškrtaly veškeré texty, viz třeba tady: http://www.textilkom...-kozisek-260gm2 Téma vzhledu jsem taky updatoval na aktuální verzi... V čem může být problém? Díky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillDa Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 To je dobrý jinak mě se moc líbí to "pohled" a "vozík" sry za offtopic, ale musel jsem Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Veškeré bych neřekl. Škrtnutý jsem viděl jeden, s nulovou cenou. Není to vlastnost tématu? Produkty, které se nemají dát koupit jsou takto označeny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 asi za to muze .strike { text-decoration: line-through } v global.css Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richie5 Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Ahoj, mám úplně stejný problém a nevím jak na něj. Ještě bych to upřesnil. Tento problém je však pouze v mozille kde je vše zašktané, v internet exploler je vše ok. Myslím že to má souvislost s produkty u kterých je škrtnutý košík (nedostupné). Na stránkách kde košík nemám je to ok. Neví někdo čím to může být? Moc díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 pokud nechces preskrtnuto tak v global.css hledej "line-through" a vyhod ho Link to comment Share on other sites More sharing options...
karelzemek Posted September 13, 2011 Author Share Posted September 13, 2011 teď jsem zjistil, že je to problém jenom CHROMu. V exploreru a v mozile texty přeškrtnuté nejsou. Operu jsem nezkoušel... Vymazání .strike { text-decoration: line-through } z global.css nepomohlo..... Update mi krapet rozhodil i překlady, proto "Pohled" a "Vozík"... ještě nebyl čas to předělat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 teď jsem zjistil, že je to problém jenom CHROMu. V exploreru a v mozile texty přeškrtnuté nejsou. Operu jsem nezkoušel... Vymazání .strike { text-decoration: line-through } z global.css nepomohlo..... Update mi krapet rozhodil i překlady, proto "Pohled" a "Vozík"... ještě nebyl čas to předělat.. Je na stránce nějaký přeškrtnutý text i ve Firefoxu? Nemohl by to třeba způsobovat nekorektní HTML kód, nějaká neukončená značka související s přeškrtnutím, s kterou si Firefox poradí, ale Chrome ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richie5 Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 Také jsem zkoušel taky vymazat line-through a mepomohlo to. Zajímavé je, že se mi stránky doma zobrazují normálně v exploreru i ve firefoxu ale v práci mám ve firefoxu texty překrtnuté. Jsou ale přeškrtnuté jenom tam, kde je přeškrtnutý nákupní košík že není zboží skladem. V kategoriích kde košík není je to ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 Také jsem zkoušel taky vymazat line-through a mepomohlo to. Zajímavé je, že se mi stránky doma zobrazují normálně v exploreru i ve firefoxu ale v práci mám ve firefoxu texty překrtnuté. Jsou ale přeškrtnuté jenom tam, kde je přeškrtnutý nákupní košík že není zboží skladem. V kategoriích kde košík není je to ok. To bude možná ono. Třeba je tam chyba v HTML kódu. Texty v košíku jsou vytvářené dynamicky, Javascriptem s pomocí AJAXu. Asi tam bude nějaká chyba. Možná se nevyskytuje vždy, ale souvisí s názvem produktu. Možná se nevyskytuje v shopu v angličtině, možná se vyskytuje jen u Kč.... To vše je potřeba zjistit a pak je možné zjednat nápravu. Přeji hodně úspěchů, bude to piplačka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richie5 Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Tak přeškrtané texty jsou 100% z toho, jak je u nedostupného zboží přeškrtnutý text "košík", nějakou chybou se to přenese na veškerý text na webu ale bohužel jsem nepřišel na to jak chybu dstranit. Vyřešil jsem to ale tak, že jsem v preferences a následně v záložce products nastavil u funkce "Zobrazit "přidat do košíku", pokud má produkt atributy" na "NE". Díky tomu se mi vůbec škrtnutý košík nezobrazuje a všechno je ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karelzemek Posted September 23, 2011 Author Share Posted September 23, 2011 Už jsem na svém shopu zrušil kategorii, kde byly texty přeškrtnuté ale je pravda, že ty produkty měly atributy.....Nicméně mám zato, že jednou se mi objevily přeškrtnuté texty i u produktu, kde nebyly atributy.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts