Mamejeradi.cz Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Neřešil někdo jak do presty dostat galerii? Něco jsem hledal a našel jsen placenej modul a než ho koupim rád bych viděl jak to má někdo z Vás řešený. Díky za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasekcekal Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 já jsem galerii vyřešil úplně jiným softwarem než prestou, teď z hlavy nevíc co to bylo, třeba plácnu - ze Slunecnice si stáhnu nějakej HTML generátor galerií, vytvořil galerii do které budu jen přidávat alba, dám to na www.mujbezvaprestashop.cz/galerie a z eshopu na to odkazuju sice docela divoký řešení, ale funguje to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 3, 2011 Author Share Posted September 3, 2011 J to je taky řešení ale já bych to chtěl mít v modulu Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrst Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 J to je taky řešení ale já bych to chtěl mít v modulu Jestli je to ještě aktuální, jeden modul fotogalerie na úvodní stránku zdarma je na: http://vm.xmlswf.com/e-commerce-plugins/prestashop-dreamwork-gallery Má velké množství nastavení a úprav. Je sice psáno, že je pro 1.4, ale mě na 1.5.2 jede taky. Je nějaký jednoduchý způsob, jak zprovoznit náhledy obrázků přes fancybox na stránkách CMS? Nějak se mi to nedaří. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaVlnka Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 Ahoj, ráda bych měla v patičce eshopu odkaz na galerii. Existuje v současné době nějaký modul (free?) nebo hezký způsob jak toho docílit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ČeskáPresta.cz Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Pokud se jedná jen o umístění odkazů, tak možností je několik. Nejjednodušší je asi jeho přímé vložení do šablony (footer.tpl), dále je možnost přidat do patičky nějaký modul a vložit odkaz přes modul (lepe se nasledne upravuje primo pres administraci a nemusite do zdrojaku).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaVlnka Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Ale jaký modul, aby byl ideálně zdarma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ČeskáPresta.cz Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Napriklad tento https://mypresta.eu/modules/front-office-features/html-box.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts