trex Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Zdravím, zkoušel někdo vložit do reg.formuláře IČO a DIČ?Mě se to podařilo jen částečně.Všechno fungujejak by mělo,ALE základní problém je v tom že nelze vytvořit účet.Neporadí někdo v čem je problém? Už jsem zkoušel ledasco,ale ne ane na to přijít...POSTUP:Do DB jsem přidal: ALTER TABLE ps_customer ADD COLUMN ico varchar(10) NOT NULL default ''; ALTER TABLE ps_customer ADD COLUMN dic varchar(20) NOT NULL default ''; upravil jsem: tabs\AdminCustomers.php,authentication.tpl,identity.tpl,authentication.php,identity.phpadmin.css: #container { width: 1150px; margin: 0 auto 2em auto; text-align: left;}ovšem,pokud upravím classes\Customer.phpna již vytvořeném účtu se dají úpravy udělat.T.j přidat IČO a DIČ.Dokonce se to dá upravit i v adminu kde se vše načte správně z databáze ale potíž je v té registraci.Někde je chybka a nemůžu na ni přijít.Pomůže někdo??? pls...IČO a DIČ ve faktuře chci řešit později.... upravy_ico_dic.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlcochmarek Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Ahoj,koukni sem http://www.prestashop.com/forums/viewthread/12843/etina/zdrojove_kdy_pro_vloen_firmaidi_k_dispoziciMěj se. Zdravím, zkoušel někdo vložit do reg.formuláře IČO a DIČ?Mě se to podařilo jen částečně.Všechno fungujejak by mělo,ALE základní problém je v tom že nelze vytvořit účet.Neporadí někdo v čem je problém? Už jsem zkoušel ledasco,ale ne ane na to přijít...POSTUP:Do DB jsem přidal:ALTER TABLE ps_customer ADD COLUMN ico varchar(10) NOT NULL default ''; ALTER TABLE ps_customer ADD COLUMN dic varchar(20) NOT NULL default ''; upravil jsem: tabs\AdminCustomers.php,authentication.tpl,identity.tpl,authentication.php,identity.phpadmin.css: #container { width: 1150px; margin: 0 auto 2em auto; text-align: left;}ovšem,pokud upravím classes\Customer.phpna již vytvořeném účtu se dají úpravy udělat.T.j přidat IČO a DIČ.Dokonce se to dá upravit i v adminu kde se vše načte správně z databáze ale potíž je v té registraci.Někde je chybka a nemůžu na ni přijít.Pomůže někdo??? pls...IČO a DIČ ve faktuře chci řešit později.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trex Posted February 14, 2009 Author Share Posted February 14, 2009 Díky za tip ;-) podle toho jsem zjistil,že moje chyba byla v úprave DB tabulek.Jinak to bylo OK.Potřeboval jsem aby bylo vidět IČO a DIČ v adminu,takže mé původní úpravy jsou OK.Jen je třeba opravit DB tabulky.V každém případě díky na nakopnutí. ;-) ========================== CREATE TABLE PREFIX_customer ( id_customer INTEGER UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT, id_gender INTEGER UNSIGNED NOT NULL, secure_key VARCHAR(32) NOT NULL DEFAULT '-1', company varchar(45) default NULL, ico varchar(10) default NULL, dic varchar(15) default NULL, email VARCHAR(128) NOT NULL, passwd VARCHAR(32) NOT NULL, last_passwd_gen TIMESTAMP NOT NULL DEFAULT CURRENT_TIMESTAMP, birthday DATE NULL, lastname VARCHAR(32) NOT NULL, newsletter TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, ip_registration_newsletter VARCHAR(15) NULL DEFAULT NULL, newsletter_date_add DATETIME NULL, optin TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, firstname VARCHAR(32) NOT NULL, active TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, date_add DATETIME NOT NULL, date_upd DATETIME NOT NULL, PRIMARY KEY(id_customer), UNIQUE customer_email(email(128)), INDEX customer_login(email, passwd) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8; Link to comment Share on other sites More sharing options...
t4nn3r Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 po úpravě funkční i na 1.3.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts