trnkavojtech Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Zdravim, mám Prestu 1.4.3 a nejde zapnout přátelská URL. Po zapnutí a vygenerování htaccess se potom nelze připojit vůbec na eshop. Vyskočí chyba 404-Not Found. Za každou radu díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Gratuluju Link to comment Share on other sites More sharing options...
trnkavojtech Posted August 29, 2011 Author Share Posted August 29, 2011 Dík. Takovou radu jsem potřeboval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Jen jsem chtěl "vtipně" naznačit, že bez přiloženého .htaccess souboru a dalších podrobností, jako třeba jestli to dělá na všech stránkách nebo jen někde, s tím neudělá nikdo nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trnkavojtech Posted August 29, 2011 Author Share Posted August 29, 2011 Aha No tak právě to dělá úplně na všech stránkách. Ale když to vypnu, tak je to ok. Ani z administrace se tam nedostanu - jako přes Zobrazit zboží v obchodě. V příloze je ten .htaccess. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trnkavojtech Posted August 29, 2011 Author Share Posted August 29, 2011 http://www.uloz.to/10109498/htaccess Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Podle třeba RewriteRule ^([0-9]+)\-[a-zA-Z0-9-]*\.html /product.php?id_product=$1 [QSA,L] soudím, že máš celý shop v rootu webserveru. Jak vypadá nastavení v administraci Preferences >> SEO & URLs a Tools >> Generators. Podporuje webserver přepisování adres (URL rewriting)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trnkavojtech Posted August 29, 2011 Author Share Posted August 29, 2011 Ajaj. Já sem bambula. Já to neměl na správě hostingu zaškrtnutý. Jinak ten shop mám nahraný podle obrázku. V tý složce netkrmiva.cz. Je to kvůli něčemu blbě? Chcu to mít ok než začnu nahrávat zboží. Jinak díky moc za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Ajaj. Já sem bambula. Já to neměl na správě hostingu zaškrtnutý. Jinak ten shop mám nahraný podle obrázku. V tý složce netkrmiva.cz. Je to kvůli něčemu blbě? Chcu to mít ok než začnu nahrávat zboží. Jinak díky moc za pomoc. Už to funguje. Takže netkrmiva.cz je root webserveru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts