zabza Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Zdravím. Z ničeho nic, alespoň si nejsem vědom nějakého zásahu, se mi místo obchodu zobrazuje hláška: Fatální chyba: "není výchozí dopravce" Přitom výchozí přepravce je nastaven. Všiml jsem si toho v průběhu úpravy překladu v BO (Administrace/Tools/Translations). Máte někdo nějakou radu? Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Zdravím. Z ničeho nic, alespoň si nejsem vědom nějakého zásahu, se mi místo obchodu zobrazuje hláška: Fatální chyba: "není výchozí dopravce" Přitom výchozí přepravce je nastaven. Všiml jsem si toho v průběhu úpravy překladu v BO (Administrace/Tools/Translations). Máte někdo nějakou radu? Díky Ten samý problém mám já. jediné co jsem zjistil dle zákazníků že to není u každého. jeden zákazník měl tento problém , aktualizací prohlížeče to zmizelo ... jdu do 1.4.4.1 kde má být co si změněno .. uvidíme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 máš nasteveno v shipping > price ranges a weight ranges vše správně? v případě, že používáš ship2pay, aktualizoval jsi všechny kombinace po takové změně? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WebCEO Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 ... jak to dopadlo? kde byla chyba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 chybu jsem neodhalil , s 1.4.4.1 se to již neděje (prechod z 1.4.0.x) asi s pouzitim kontroleru je tento bug odstranen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts