zabza Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Upgradeoval jsem na v. 1.4.4.0 a nezobrazují se mi korektně české znaky v PDF fakturách. Pokud někdo víte co s tím, poraďte. Postupoval jsem podle návodu na tomto odkazu: http://www.prestashop.com/forums/topic/96621-faktury-pdf-14-v15-cestina/page__p__92540__hl__%C4%8Desk%C3%A9+faktury__fromsearch__1#entry92540 a pak i podle tohoto odkazu: http://www.prestashop.com/forums/topic/96474-pdf-cesky-verze-14/page__p__92683__hl__%C4%8Desk%C3%A9+faktury__fromsearch__1#entry92683 Bohužel výsledek byl vždy stejný: FPDF error: Font file not found, přitom fonty mám nahrané oba, arialmt.php i arialmtb.php. Uvedené postupy ovšem každý radí něco jiného, jeden upravuje classes/tools.php a druhý classes/PDF.php Můžete tedy někdo prosím poradit co a kde opravdu změnit? Díky za radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trnkavojtech Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 No nevím. Asi to děláš špatně. Stáhni si znova prestu a nahrej tam ty soubory který si přepisoval, abys to měl originál a potom uprav PDF.php takto. classes/PDF.php řádek 511 po: self::$currency = Currency::getCurrencyInstance((int)(self::$order->id_currency)); přidat: self::$currency->sign = Tools::iconv('utf-8', self::encoding(), self::$currency->sign); Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabza Posted August 26, 2011 Author Share Posted August 26, 2011 No nevím. Asi to děláš špatně. Stáhni si znova prestu a nahrej tam ty soubory který si přepisoval, abys to měl originál a potom uprav PDF.php takto. classes/PDF.php řádek 511 po: self::$currency = Currency::getCurrencyInstance((int)(self::$order->id_currency)); přidat: self::$currency->sign = Tools::iconv('utf-8', self::encoding(), self::$currency->sign); Díky za radu. Mezi tím jsem již našel řešení. Sice jiné, ale funguje úplně bez problémů. Nahrát písmo a v souboru classes/Tools.php Najít řádek 399 return str_replace('€', chr(128), $ret); přepsat na return str_replace('€', chr(128), iconv('UTF-8','CP1250',$ret)); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trotl88 Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 No nevím. Asi to děláš špatně. Stáhni si znova prestu a nahrej tam ty soubory který si přepisoval, abys to měl originál a potom uprav PDF.php takto. classes/PDF.php řádek 511 po: self::$currency = Currency::getCurrencyInstance((int)(self::$order->id_currency)); přidat: self::$currency->sign = Tools::iconv('utf-8', self::encoding(), self::$currency->sign); No nevím. Asi to děláš špatně. Stáhni si znova prestu a nahrej tam ty soubory který si přepisoval, abys to měl originál a potom uprav PDF.php takto. classes/PDF.php řádek 511 po: self::$currency = Currency::getCurrencyInstance((int)(self::$order->id_currency)); přidat: self::$currency->sign = Tools::iconv('utf-8', self::encoding(), self::$currency->sign); super moc děkuji za radu, Faktura maká tak jak má :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts