marecekloool Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Zdravim prave sa snazime prist nato ako presunieme produkty z databazy nasho prestashop 1.4.17 shopu do databazy nasho noveho shopu (prestashop 1.4.4) ma s tym niekto skusenosti? vedel by niekto poradit ktore tabulky treba presunut aby sa mi presunuli kategorie+produkty+vlastnosti produktov ? cez phpmyadmina som skusal vyexportovat tabulky: ps_attribute ps_attribute_group ps_attribute_group_lang ps_attribute_impact ps_attribute_lang + ps_category ps_category_group ps_category_lang ps_category_product + ps_product ps_product_attribute ps_product_attribute_combination ps_product_lang obrazky som popresuval via FTP rovnako ako na starom shope. zial nieco sa pokazilo a nesedia mi ani kategorie.. resp nezobrazuju niektore vobec. produtky sa vo frontende zobrazuju ale nesedia si vlastnosti a na ziadnom nie je obrazok. chcem sa teda opytat ci uz niekto uspesne presuval komplet produkty na iny prestashop a ci by vedel poradit. Vopred pekne dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasekcekal Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 proč přesouvat? nestačí provést upgrade presty? s databází se kromě zálohy nic nedělá... ostatně ohledně upgradu je tu toho všude napsány tuny Link to comment Share on other sites More sharing options...
marecekloool Posted August 26, 2011 Author Share Posted August 26, 2011 proč přesouvat? nestačí provést upgrade presty? s databází se kromě zálohy nic nedělá... ostatně ohledně upgradu je tu toho všude napsány tuny je to odlisny shop, navyse oba maju specificke moduly a nastavenia a pride daleko jednoduchsie produkty presunut ako skopcit jeden shop, upgradnut ho a potom stravit kopec dni nastavovanim a modifikovanim vsetkho mozneho. preto Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasekcekal Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 aha, tak s tímto neporadím, nemám zkušenosti, ale 1-2 probdělé noci a musí to bejt udělaný i přes upgrade jen tedy pozor na duplicitu webu, aby ti to spíš nepřihoršilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter_m Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 mozno mas v novej verzii zapnute ine ukladanie obrazkov v adresari \img\p tak mozo preto sa ti nezobrazuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaclavmax Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Aby se zobrazovaly obrázky je třeba vyexpertovat a přesunout i: ps_image ps_image_lang Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts