biketrip Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 ניסיתי להפעיל את האופציה של תשלום בדף אחד אבל כאשר אני מנסה לשלם בתור אורח כלום לא קורה... אין כל תגובה מהלחצן.. איך אני מסדר את זה... גירסה 1.4.4.0 יניב. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomerg3 Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 תבדוק עם יש Javascript Error? עם תתן קישור לאתר אולי נוכל לעזור Link to comment Share on other sites More sharing options...
geostant Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 גם לי זה קורא הינה קישור shop.tal-hetz.co.il לוחצים על תשלום עם כרטיס אשראי (לא PAYPAL) ומגיעים לעמוד LOG IN במקום לעמוד של הזנת פרטים Link to comment Share on other sites More sharing options...
prestaisrael Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 היכן יש אצליך שגיאה עברתי ולא ראיתי שום שגיאה גם לי זה קורא הינה קישור shop.tal-hetz.co.il לוחצים על תשלום עם כרטיס אשראי (לא PAYPAL) ומגיעים לעמוד LOG IN במקום לעמוד של הזנת פרטים לא ראיתי שיש שגיאה Link to comment Share on other sites More sharing options...
geostant Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 היי ביטלתי את האפשרות של רכישה בתור אורח מצאתי שאם נרשמים אז הבעיה לא מתרחשת יש לי עוד לא מעט בעיות אחרות לקוחות מתלוננים שבגלל שהברירת מחדל של המשלוח זה איסוף עצמי אז כתוב משלוח חינם למרות שאין כאן בכלל משלוח, זה הרי איסוף עצמי לך תסביר להם שזה באג במערכת Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwaissman Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 היי רק שתדע יש לך אפשרות לבחור את בררת המחדל שכאשר לקוח בוחר מוצר מחיר המשלוח מופיע וכאשר הוא ממשיך בתהליך הקנייה, הוא מקבל אפשרות של איסוף, מחיר השילוח יורד לאפס .והמחיר הסופי מתעדכן לדוגמא חייה : חנות יבואן למוצרי חשמל זאקיסטייל Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts