Jirka1311 Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Po instalaci nové verze PS 1.4.4.0 bylo vše OK, zobrazovaly se všechny bloky i moduly, které jsem chtěl, pak jsem přidal ještě pár modulů a při kontrole zobrazení v shopu jsem zjistil, že se mi vůbec nezobrazuje pravý blok s moduly. V administraci se to jeví v pohodě (viz. obrázek níže), ale nezobrazuje se nic. Nevíte někdo co stím? Jako poslední mě napadá nová čistá instalace, ale co když to pak zmizne znova... Předem dík za radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirka1311 Posted August 29, 2011 Author Share Posted August 29, 2011 Po instalaci nové verze PS 1.4.4.0 bylo vše OK, zobrazovaly se všechny bloky i moduly, které jsem chtěl, pak jsem přidal ještě pár modulů a při kontrole zobrazení v shopu jsem zjistil, že se mi vůbec nezobrazuje pravý blok s moduly. V administraci se to jeví v pohodě (viz. obrázek níže), ale nezobrazuje se nic. Nevíte někdo co stím? Jako poslední mě napadá nová čistá instalace, ale co když to pak zmizne znova... Předem dík za radu. Tak když se nikdo neozval, provedl jsem čistou instalaci a všechno běželo jak má. Teda až do včerejška - večer to bylo OK, ale ráno, když jsem na své stránky najel, byly opět pravý sloupec i patička pryč! Co s tím - přece nemůžu co týden dělat všechno znova, než to nastavím, tak to zas zmizí - POMÓÓÓÓÓÓÓÓC!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Nepoužíváš jinou šablonu? Tohle je věc šablony, já taky nemám pravý blok, ani ho nechci Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 preinstaloval jste na verzi 1.4.4.1? Zmente si taky heslo do DB... 4.0 obsahovala bezpecnostni chybu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 - nastavte si prefereces > performance > compile ano, cache ne - to zajistí, že se bude načítat aktuální obsah a ne ten z cache - zkus odstranit z position všechny moduly, které nejsou z originál instalace a potom koukni na stránku, jestli se pravý sloupec zobrazuje - měl jsem podobný (ne, že by mi zmizel celý pravý sloupec, ale nezobrazovali se mi některé moduly) problém a dělal mi to jeden modul, který byl nejspíše napsán pro jinou verzi, či co - když ani to nepomůže, napiš, jaký používáš template, příp. zda v něm bylo něco změněno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirka1311 Posted September 8, 2011 Author Share Posted September 8, 2011 Děkuji za rady. Vždy pomohla pouze nová instalace. Od chvíle, kdy jsem přešel na 1.4.4.1 je to v pohodě, ale alespoň jsem se naučil pravidelně zálohovat databázi a překlad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts