Hertelden.org Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 1,2 ve 1,3 sürümlerinde henüz tamamlanmamış olduğunu düşündüğüm (1,4 sürümünde kusursuz çalışıyor) Müşteri mesaj kısımları silinmiyor (Siparişler Müşteri mesajları kısmı) bu kısım için adminmessange dosyasına gerekli kodu ekledim ($this->delete = true;) fakat silme butonu çıktığı halde silindi mesajını alıp silme işlemini gerçekleştiremiyorum. slq dosyasından silme yapabilirim fakat panelde bu özelliğin açık olmasını ve çalışmasını istiyorum yardımcı olucak kişilere şimdiden tşk ediyorum. saygılarımla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Selam; 1.3 için bu sorunu ingilizce forumlarında okumuştum. Ama artık 1.3 geliştirilmiyor ve yeni 1.3.x versiyonu çıkmayacak. Bence üst versiyonlara geçmelisin. Şu anda 1.4 kararlı sürüm var 1.5 ise çoklu mağaza projesi için 1.4 ile birlikte paralel yürütülüyor. 1.5 in kararlı hali çıktığında 1.4 ile aynı şekilde çalışacak (çoklu mağaza hariç) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts