Fuego-levo Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Selam arkadaşlar ,SotEW's Adds - V0.3 modülü ile header eklediğim flash dosyası firefox da görülebiliyor fakat İE7 de görünmüyor..bu konuda bana yardımcı olabilecek olan varmı... not : profesyonelce destek de olabilir fakat maddi bir beklenti olmasın lütfen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aybil Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 bu modül için açmış olduğum bir post vardıherhalde benimle abuk sabuk konuştuğun için benden yardım isteyemedinbirkaç arkadaşta aynı problem vardı, düzeltmesi çok kolay olduğu için ÜCRETSİZ olarak ta yapmıştımfakat sana hiçbir şekilde destek olmam!şimdi bana saldırırken destek verdiğin kullanıcıları görelim bakalım düzeltebilecekler mi? ilgileniyorlar mı seninle! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuego-levo Posted February 10, 2009 Author Share Posted February 10, 2009 senden yardım isteyecek olsaydım zaten sana yazardım. adınla...!!! özelden pm den yapılan yardımların buradaki insanlara bir faydası yok. çok vahim durumlarda msn veya pm den yardım verilebilir ki topiçler yazışma çöplüğüne dönüşmesin diye .. ve sonuç yine aynı topiçde paylaşılır.. fakat belli ki senin ne insanlık ne terbiye nede forum kurallarına saygın yok.. ayrıca saldırma konusunu başlatan sensin. birinci saldırmayı önemsemedim fakat fazla olmaya başladın .iyice terbiyesiz ve arsız birisi olduğun belli .. tabi bunu eminimki sadece burada yapabilirsin.. gercek yaşamında diline hakim ol yoksa seni bu gibi forumlarda göremiyebilirim korkusu yaşıyorum..ayrıca senden benim topiclere yazmamanı rica ediyorum.. ben interneti ve web i hobi olarak yapan ve fazla bilgisi olmayan bir kişiyim profesyonelce bişeyler öğrenecek vaktim olsa bunun kursuna giderim. amacım kişisel hobi ve vakit geçirmek..Ordu da subay olduğum için fazla zaman ayıramıyorum.. ancak böyle yıllık izinlerimde.bu nedenle bırak da yardımcı olacak biri varsa olsun ama sen olma istemiyorum.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Selam arkadaşlar ,SotEW's Adds - V0.3 modülü ile header eklediğim flash dosyası firefox da görülebiliyor fakat İE7 de görünmüyor..bu konuda bana yardımcı olabilecek olan varmı... not : profesyonelce destek de olabilir fakat maddi bir beklenti olmasın lütfen Size yardımcı olmaya çalışacağım.1 Sotewsadds klasöründe bulunan sotewsaddsHeader.tpl dosyasınıgelişmiş bir metin ediröründe açın.aşağıdaki kodları kopyalayın {$content} 2 daha sonra kullandığınız temanın klasöründeki header.tpldosyasını da metin editöründe açarak;aşağıda gösterdiğim gibi <!--Header--> kelimesinin hemen altına kopyaladığınız kodları yapıştırın. <!-- Header --> {$content} {$HOOK_TOP} Lütfen neticeyi bana bildirin.Selamlar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuego-levo Posted February 10, 2009 Author Share Posted February 10, 2009 sase,yardımın için teşekkür ederim..sonuç mükemmel.. herşey harika oldu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
albos Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 şimdi bana saldırırken destek verdiğin kullanıcıları görelim bakalım düzeltebilecekler mi? ilgileniyorlar mı seninle! Aybil, Saseyi ornek al !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
albos Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 SASE bir numara... Pm ile de yardimci oluyor... Kod bilgisi az degil Link to comment Share on other sites More sharing options...
makaraci Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 aybil adama yağmurlu havada 1 damla su vermez para almadan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokturk Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 emeğinize sağlık sizde neder bilgili olupta paylaşan kaliteli kullanıcılardansınız sanırımtakipteyim ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts