petapav Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Ahoj,může mi někdo poradit, jak při editaci produktu v záložce Info změnit číslo v políčku Množství? Tj. jak přidat nebo ubrat počet kusů ze skladu? Nejde to ani přepsat, ani smazat, nic... nebo je chyba třeba v tom že používám Mac OS a Firefox? Má někdo podobný problém?nevím jestli to není jenom banalita, s tímhle systémem teprve začínám...díky mocPetra Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 U ukázkových produktů to měnit nejde,ale u mnou vloženého zboží množství měnit jde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petapav Posted February 10, 2009 Author Share Posted February 10, 2009 díky, tohle je právě mnou vložené zboží v mé vlastní kategorii... mám verzi 1.1.0.5mě to nejde ani v jednom prohlížeči (Firefox, Safari) a teď jsem to zkoušela také na jiném počítači ve Windows v Mozille a taky mi to nešlo. V nastavení mám v produktech všechno odfajfkované, tak nevím... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiri FAMiNE Cermak Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Ja taky pouzivam Firefox 3 a vse jede bez problemu. Co se tyce te nemoznosti zmeny zbozi - nemas toto zbozi nahodou nadefinovane s vice atributy? Napriklad v ruznych barvach, atd? Protoze pokud ano, tak se ti na hlavni strance zbozi opravdu jeho mnozstvi nepovede upravit - musis totiz menit mnozstvi v jednotlivych variantach - napriklad pocet kusu cervenych, zelenych.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Zkus v BO dát do hledacího pole pouze mezeru a "hledat" vylezou kategorie a pod tím zboží,pak u nějakého zboží dej editovat a takhle mi jde měnit i množství u ukázkového zboží Link to comment Share on other sites More sharing options...
petapav Posted February 11, 2009 Author Share Posted February 11, 2009 no jo, máš pravdu... mám tam víc atributů (barvy), teď jsem to zkoušela nastavit přímo v atributech a jde to Díkyzkoušela jsem i tu úpravu u ukázkového zboží, také cenná informace jak se dostat na adresář všech produktů, díky Ještě bych měla jeden dotaz: funguje záložka č. 6 - Množstevní sleva? Když jsem jí zadala, objevilo se mi v popisu produktu v záložce Množstevní sleva pro 3 quantities je -5%. Pak jsem dala do košíku větší množství tohoto produktu a sleva se mi v košíku neodečítá ani nezobrazuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Jmenovitě to tam není jako speciální položka "Množstevní sleva" ale když jsem dal při 3ks slevu,pak v košíku při přidání třetího kusu se cena za jeden kus o určenou částku snížila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts