tonis Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Zdravim Vas. Mam na locale aj na servery nahodenu novu prestu 1.4.4. a mam problem s navigacnym blokom s filtrami. Na locale mi to funguje spravne. No na servery pri tvorbe sablony pre filter nemozem vybrat ani konkretne kategorie pre ktore ma platit (nevyhodi okno pre vyber), a ked zadam vsetky, vypise mi sice podla coho vsetkoho mozem filtrovat, ale ukaze pocet dostupnych filtrov 0. A ak niektory oznacim, nevyberie ho. Nastavenia serveru su v uplnej zhode s poziadavkami presty. Pripajam screan. Ak niekto vie co by mohlo byt vo veci velmi by som ocenil pomoc, dakujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jugi33 Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Nazdar, podarilo sa ti vyriesit tento problem? Mam totiz podobny a neviem s tym pohnut Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonis Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 zatial nie, len som natvrdo odstranil niektore filtre, ale celkom to nestaci...znovu hladam riesenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonis Posted November 20, 2011 Author Share Posted November 20, 2011 Tak problem som napokon odstranil upgreadom presty na novsiu verziu a naistalovanim noveho modulu filtrov podla nasledovneho navodu http://www.prestashop.com/forums/topic/138054-update-to-layered-navigation-module-for-1451-only/ Vsetko teraz vyzera byt v poriadku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts