Jump to content

Presun do inej zlozky?

forent

Recommended Posts

Nikdy som nemal problem s presunom presty, no teraz nerozumiem.

Mam prestashop 1.4 chcem len zmenit zlozku na danom servery kde je ulozeny.

Presuniem vsetko z ftp z jednej zlozky do druhej (teoreticky sa nic nemeni nie?), vygenerujem na novo .htaccess, generators. Popripade zmenim v db domain cestu. No problem je nasledovny po spusteni je prazdna obrazovka moduly v lavo su celkom na kraji dole, administracia ide uplne krasne. Nerozumiem co som zabudol spravit?

Treba skontrolovat ci to sa to presunulo cez ftp vsetko spravne, potom skontolovat prava na zapis, potom vymzat cache pre istotu (temy aj smarty jednoducho vsetko) v administracii nastavenia > SEO & URL treba na spodu pozriet ci vsetko sedi.

• 1 year later...

Nikdy som nemal problem s presunom presty, no teraz nerozumiem.

Mam prestashop 1.4 chcem len zmenit zlozku na danom servery kde je ulozeny.

Presuniem vsetko z ftp z jednej zlozky do druhej (teoreticky sa nic nemeni nie?), vygenerujem na novo .htaccess, generators. Popripade zmenim v db domain cestu. No problem je nasledovny po spusteni je prazdna obrazovka moduly v lavo su celkom na kraji dole, administracia ide uplne krasne. Nerozumiem co som zabudol spravit?

zdravim,

meni sa url... ak mas nieco.sk/shop a das to do folderu nieco.sk/novyshop musis zmenit v config file siteurl.. ulozis to a az potom znovu vygenerujes htaccess a pojde ti to.. je to jednoduche ;)

- otvor si cez ftp zlozku ktora sa vola "Config" a v nej subor "settings.inc.php" a zmen nasledovne

from define('__PS_BASE_URI__', '/shop/');

na

define('__PS_BASE_URI__', '/novyshop/');

a hotovo.. uz by ti mal shop ist normalne.. snad ti to pomohlo.