forent Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Nikdy som nemal problem s presunom presty, no teraz nerozumiem. Mam prestashop 1.4 chcem len zmenit zlozku na danom servery kde je ulozeny. Presuniem vsetko z ftp z jednej zlozky do druhej (teoreticky sa nic nemeni nie?), vygenerujem na novo .htaccess, generators. Popripade zmenim v db domain cestu. No problem je nasledovny po spusteni je prazdna obrazovka moduly v lavo su celkom na kraji dole, administracia ide uplne krasne. Nerozumiem co som zabudol spravit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
otakarw Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Treba skontrolovat ci to sa to presunulo cez ftp vsetko spravne, potom skontolovat prava na zapis, potom vymzat cache pre istotu (temy aj smarty jednoducho vsetko) v administracii nastavenia > SEO & URL treba na spodu pozriet ci vsetko sedi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kip Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Nikdy som nemal problem s presunom presty, no teraz nerozumiem. Mam prestashop 1.4 chcem len zmenit zlozku na danom servery kde je ulozeny. Presuniem vsetko z ftp z jednej zlozky do druhej (teoreticky sa nic nemeni nie?), vygenerujem na novo .htaccess, generators. Popripade zmenim v db domain cestu. No problem je nasledovny po spusteni je prazdna obrazovka moduly v lavo su celkom na kraji dole, administracia ide uplne krasne. Nerozumiem co som zabudol spravit? zdravim, meni sa url... ak mas nieco.sk/shop a das to do folderu nieco.sk/novyshop musis zmenit v config file siteurl.. ulozis to a az potom znovu vygenerujes htaccess a pojde ti to.. je to jednoduche - otvor si cez ftp zlozku ktora sa vola "Config" a v nej subor "settings.inc.php" a zmen nasledovne from define('__PS_BASE_URI__', '/shop/'); na define('__PS_BASE_URI__', '/novyshop/'); a hotovo.. uz by ti mal shop ist normalne.. snad ti to pomohlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts