Minwormed Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Dobrý den, potřeboval bych "vypnout" automatické zobrazování cen bez DPH. Mám úpravu v product.tpl na zobrazování obou cen, ale při nákup přes firmu mi naskočí ta, co má být s DPH bez DPH, jak je vidět na obrázku. Potřeboval bych tam mít obě. Také mám problém s fakturou, kde mi to také dělá neplechu. Děkuji za rady! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Verze PrestaShopu? Úpravy v product.tpl nemusí stačit. Na stránce s detailem produktu se hojně používá Javascript a kód je v product.js. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minwormed Posted August 16, 2011 Author Share Posted August 16, 2011 Prestashop je verze 1.4.3. Při nastavení v modulu Evropské DIČ na ČR mi eshop nepočítá DPH u firem, nakupuje tedy jako normální zákazník. Při zvolení jakékoliv jiné země už ano, jak je zobrazeno na obrázcích. Nevím, jestli to k něčemu pomůže vědět... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts