Efendy Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Řešil někdo export kontaktů objednávek pro následný import do podání online ČP? děkuji za rady a odpovědi Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnety Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Podání online ČP řeším tak, že prvně naimportuji objednávky do účetnictví (money S3) a z S3 už je snadno vyexportuji do podání online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Ano řešil, najmutím kodéra pro naprogramování modulu. Co jsem dřív zadával půl dne mám teď za 10 minut a faktury taky tisknu naráz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efendy Posted August 19, 2011 Author Share Posted August 19, 2011 Ano řešil, najmutím kodéra pro naprogramování modulu. Co jsem dřív zadával půl dne mám teď za 10 minut a faktury taky tisknu naráz. Pokud to není tajné kolik to stálo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts