olousek Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Zdravím, potřebuji v FO skrýt zboží, které nemám skladem. Mám mnoho položek zboží, cca 30% nemám skladem a už mít nebudu a nechci produkty mazat. Zákazníci jsou zmatení - přešla jsem z Oxidu, kde jsem to tak měla, a teď vyšilují, že jsou věci jinak. Existuje nějaké řešení? Ideálně modul. Slušnou cenu respektuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 V katalogu stačí odkliknout zboží, které se nemá zobrazovat - viz screenshot Link to comment Share on other sites More sharing options...
olousek Posted August 9, 2011 Author Share Posted August 9, 2011 Tak to je pro mě až možnost poslední volby, mám hodně kategorií a podkategorií. To už je pro mě jednodušší to udělat SQL příkazem. Ale já chci, aby to PS dělal automaticky. Tedy, když zákazník koupí poslední kus, aby výrobek nebyl v FO vidět. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olousek Posted August 18, 2011 Author Share Posted August 18, 2011 Tak to je pro mě až možnost poslední volby, mám hodně kategorií a podkategorií. To už je pro mě jednodušší to udělat SQL příkazem. Ale já chci, aby to PS dělal automaticky. Tedy, když zákazník koupí poslední kus, aby výrobek nebyl v FO vidět. Tak už jsem to vyřešila přes cron a sql. Přikládám řešení: <?php function connect($dbname) { global $link; $link = mysql_connect('ADRESA-MYSQL-SERVERU', 'LOGIN', 'USERNAME'); if (!$link) { die('Could not connect: ' . mysql_error()); } //echo 'Connected successfully!<p><p/>'; mysql_select_db($dbname); } echo connect ('JMENO-DATABAZE'); $sql = "UPDATE ps_product SET active =0 WHERE quantity =0"; $sql = "UPDATE ps_product SET active =1 WHERE quantity >0"; $result = mysql_query($sql) or die ( mysql_error() ); ?> Spouštím každých 30 minut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olousek Posted August 18, 2011 Author Share Posted August 18, 2011 Samozřejmě, že by se to dalo řešit voláním SQL příkazu poté, co proběhne objednávka, ale nechtěla jsem zasahovat do kódu PS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts