Mickeykr Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Dobrý den, jedna firma mi bude dělat reklamu přes banner, není nějaká modifikace která by mi ukázala díky jakému banneru je prodané zboží ? Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troppau Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Dobrý den, jedna firma mi bude dělat reklamu přes banner, není nějaká modifikace která by mi ukázala díky jakému banneru je prodané zboží ? Děkuji Google analytics by mohl fungovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeykr Posted August 8, 2011 Author Share Posted August 8, 2011 Podle toho poznám, pomocí jaké firmy si kdo koupil jaký produkt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troppau Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Podle toho poznám, pomocí jaké firmy si kdo koupil jaký produkt ? Jo jo přes filtry/cíle/trychtýře... někde jsem to tam viděl... ale říkám jediný problém je u dobírky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts