eadams Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Sziasztok! Szeretném megoldani, hogy a termékekhez adott használati utasításokat csak a vásárlók tudják letölteni. Ha csatolmányként felteszem, azt az összes felhasználó le tudja szedni, de nekem nem az kell. Csak azok tölthessenek le adatokat, akik ténylegesen vásároltak is. Van erre valami megoldás? Köszönöm Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 nem néztem utána, de ha nekem kellene csinálnom valami ilyesmit tennék: megnézném melyik php-tpl hez kapcsolódik a termék csatolmánya (még sosem csatoltam ilyet termékhez). Ha ez megvan, akkor a kódba be include-olnám a login-t, majd készítenék egy feltételes utasítást: HA be van jelentkezve, akkor megmutathatja a csatolmányt, ha nem akkor nem. Szerintem valami hasonló elvet kéne követni ha vásárlásra szűrsz... ha az kellene hogy az adott személy vásárolt-e már vagy sem, akkor a feltételes utasítás ugyanaz, de a vizsgálat más: megnézném, hogy az adatbázisban szerepel-e a user neve (pontosabban az order táblában, emlékeim szerint aki már vásárolt bekerül oda). valami ilyesmi. nem tudom segítettem-e ezzel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eadams Posted August 18, 2011 Author Share Posted August 18, 2011 Igen, köszönöm. Értem amit csinálnom kellene, de a gyakorlati kivitelezéssel hadilábon állok, programozásból nem írtam jelest sosem :-) Csak autodidakta módon gyakorlom. De megpróbálom, ha kérdésem lesz felteszem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 ez a helyes hozzáállás! Bárhol elakadsz írj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts