jirik0201 Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 zdravím, přejmenoval jsem hlavní kategorii domů na boty a vytvořil podkategorii basketball a do podkategorie vložil zboží. problém je v tom, že když kliknu na podkategorii basketball, zboží se na setinku zobrazí a hned zmizí. ve zboží v políčku standardní kategorie mám zaškrtnuté boty a basketball. divné je mi to, že to demové zboží (např. ipod shuffle), po kliku na podkategorii se normálně zobrazí. poraďte prosím co s tím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troppau Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 zdravím, přejmenoval jsem hlavní kategorii domů na boty a vytvořil podkategorii basketball a do podkategorie vložil zboží. problém je v tom, že když kliknu na podkategorii basketball, zboží se na setinku zobrazí a hned zmizí. ve zboží v políčku standardní kategorie mám zaškrtnuté boty a basketball. divné je mi to, že to demové zboží (např. ipod shuffle), po kliku na podkategorii se normálně zobrazí. poraďte prosím co s tím. co takhle přidat info o verzi Presty, hostingu, případně link na vyzkoušení??? ale pár tip bych měl: 1) nahoď originální téma prestashop 2) popřemýšlej co jsi kde měnil v modulech a blocích, případně odinstaluj všechny neoriginální bloky... (vypni cachování v PS1.4 abys to mohl po každém uninstallu vyzkoušet). 3) něco podobného mi udělalo FB like tlačítko při přechodu z testpage na doménu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirik0201 Posted August 8, 2011 Author Share Posted August 8, 2011 zdravím, přejmenoval jsem hlavní kategorii domů na boty a vytvořil podkategorii basketball a do podkategorie vložil zboží. problém je v tom, že když kliknu na podkategorii basketball, zboží se na setinku zobrazí a hned zmizí. ve zboží v políčku standardní kategorie mám zaškrtnuté boty a basketball. divné je mi to, že to demové zboží (např. ipod shuffle), po kliku na podkategorii se normálně zobrazí. poraďte prosím co s tím. co takhle přidat info o verzi Presty, hostingu, případně link na vyzkoušení??? ale pár tip bych měl: 1) nahoď originální téma prestashop 2) popřemýšlej co jsi kde měnil v modulech a blocích, případně odinstaluj všechny neoriginální bloky... (vypni cachování v PS1.4 abys to mohl po každém uninstallu vyzkoušet). 3) něco podobného mi udělalo FB like tlačítko při přechodu z testpage na doménu tak jsem to zjistil, je to tématem. už jsem to spravil. čááu a dík za odpověď. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirik0201 Posted August 9, 2011 Author Share Posted August 9, 2011 tak jsem zjistil, že se to zboží zobrazuje jen v podkategorii a ne v té hlavní kategorii home a u zboží není k dispozici zaškrtávací tlačítko pro porovnání. je to někde v konfiguraci toho nového modulu tématu. kde se to nastavuje? a jak mám odinstalovat téma? prestashop mám 1.4.4.0 a téma je pro prestashop v1.4.0.1 -> v1.4.0.17. webstránka je http://picutky.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirik0201 Posted August 10, 2011 Author Share Posted August 10, 2011 při instalaci tématu nastavuji výchozí konfiguraci modulů (1. současná konfigurace, 2. konfigurace témata, 3. obojí) a konfiguraci obrázků (1. přidat novou konfiguraci, 2. přidat vše (současná konfigurace může být ztracena), 3. neměnit nic). poraďte, prosím, jak mám téma správně nainstalovat? a nebo je to tím tématem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirik0201 Posted August 12, 2011 Author Share Posted August 12, 2011 když téma přepnu na to základní prestašopácké, tak se obrázky podkategorií po kliku na home (kecky) zobrazí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts