olousek Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Zdravím, dneska ráno naběhnu do BO a po kliknutí na Modules vidím pouze Administrace > Modules. Pod tím bílo. Žádný nový modul jsem neinstalovala, jen jsem se včera večer odhlásila a ráno přihlásila. Co se mohlo stát a co s tím? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olousek Posted August 5, 2011 Author Share Posted August 5, 2011 Eště screenshot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troppau Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 On 8/5/2011 at 12:20 PM, olousek said: Eště screenshot... Tak to jsme dva. Začalo to u "pozice modulů" a za pár dní zmizely i moduly. já jsem teda instaloval, mazal, a znovu přidával moduly, ale stejně mi to přijde zvláštní... řešení teda nemám, ale ať je víc podnětů (PS 1.4.3) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troppau Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Takže, jsem teď obnovil obchod ze záloh (DB i soubory) a nepomohlo to... zkuste někdo nějaký nápad,kde mám hledat možný problém. EDIT: Provedl jsem upgarde a vše běží bez problémů... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramble Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Zkusil bych postupně mazat adresáře s moduly (předtím zálohovat). Tím se dá odhalit modul který "zlobí". Tohle mi jednou pomohlo tak třeba to pomůže i vám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olousek Posted August 7, 2011 Author Share Posted August 7, 2011 Jo, to mi nakonec pomohlo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troppau Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 On 8/7/2011 at 6:26 PM, olousek said: Jo, to mi nakonec pomohlo... Tak který modul to byl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olousek Posted August 7, 2011 Author Share Posted August 7, 2011 Právě že pomohlo všechny smazat a znovu je nahrát... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts