sidro Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Cand sunteti pe Y messenger, clientul poate discuta direct cu dvs. de pe pagina de web cu acest modul implementat fara Ymess pe calculatorul sau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ginno Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 deja l-am lansat euhttp://www.prestashop.com/forums/viewthread/11935/modules/yahoo_messenger_onlinehelp_module_v1_dot_0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted February 9, 2009 Author Share Posted February 9, 2009 cel bazat pe messenger pingbox merge fara nici un fel de messenger instalat pe calc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ginno Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 pai nu e greu de facut...mai greu e de bagat codul asta intr-un tpl....sa-l modifici manual nu e greudaca iti aparea vre-un id de mess in acel cod era ceva.. dar asa.. nu ai cum.. tre sa intrii colo sa-ti creezi u unu si pe urma sa-l copiezi intr-un fisier tpl Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted February 9, 2009 Author Share Posted February 9, 2009 eu am avut probleme cu vizualizarea lui in IE de facut nu e greu, dar trebuie sa creezi scriptul pe http://messenger.yahoo.com/pingbox/intr-un tpl o sa incerc ... dar trebuie sa modifici bine la el ca iti scrii id-ul in back-office si sa-l introduca in scriptul de la yahoo.vedem ce iese... Link to comment Share on other sites More sharing options...
visualcd Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 cel bazat pe messenger pingbox merge fara nici un fel de messenger instalat pe calc.in stanga pe sidro.ro Salut ! Am incercat modulul de YM si nu se schimba din offline in online... La fel si cu pingbox (cum am vazut ca ai pe site si e mult mai ok mai ales daca vizitatorul e pe mac sau linux ca nu are instalat ymess) nici ala nu se schimba din offline in online chiar daca sunt conectat pe mess. Ai idee ce ar putea fi ? Merci mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
visualcd Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 eu am avut probleme cu vizualizarea lui in IE de facut nu e greu, dar trebuie sa creezi scriptul pe http://messenger.yahoo.com/pingbox/intr-un tpl o sa incerc ... dar trebuie sa modifici bine la el ca iti scrii id-ul in back-office si sa-l introduca in scriptul de la yahoo.vedem ce iese... Salut ! Am incercat modulul de YM si de la sidro si de la gino si nu se schimba din offline in online… La fel si cu pingbox (cum am vazut ca ai pe site si e mult mai ok mai ales daca vizitatorul e pe mac sau linux ca nu are instalat ymess) nici ala nu se schimba din offline in online chiar daca sunt conectat pe mess. Aveti idee ce ar putea fi ? Merci mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ginno Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 vezi ca e din yahoo profile... nu e de vina modulul..... schimba-ti yahoo profile de pe pagina lor de web.. daca tot nu mere dale un mail cu aceasta problema. asa am fost si eu si acu s-a rezolvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor99 Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 un exemplu se poate vizualiza aici : www.generalmed.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts