Joyz.ro Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Salutare, Sunt mai nou pe prestashop . Am un magazin online ( in faza de configurare) si nu prea ma descurc la ceva.. Vreau sa scot subcategoriile dar nu din partea stanga sau dreapta. Atunci cand intru pe o Categorie , pe mijloc imi apar toate subcategoriile cu poze si apoi sub ele , incep sa apara produsele ! Eu vreau sa scot subcategoriile cu poze de deasupra produselor ! Puteti intra pe site-ul din semnatura si sa vedeti acolo despre ce e vorba ! Inca ceva... cand dau click pe o categorie , imi apar produsele , unu sub altul , fiecare cu desccriere . Cum pot face sa imi apara doar poza si pret si sa am 3 produse pe un rand ceva de genu : X X X X X X X X X Multumesc si scuze pentru timpul pierdut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLucas Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Salutare, Sunt mai nou pe prestashop . Am un magazin online ( in faza de configurare) si nu prea ma descurc la ceva.. Vreau sa scot subcategoriile dar nu din partea stanga sau dreapta. Atunci cand intru pe o Categorie , pe mijloc imi apar toate subcategoriile cu poze si apoi sub ele , incep sa apara produsele ! Eu vreau sa scot subcategoriile cu poze de deasupra produselor ! Puteti intra pe site-ul din semnatura si sa vedeti acolo despre ce e vorba ! Inca ceva... cand dau click pe o categorie , imi apar produsele , unu sub altul , fiecare cu desccriere . Cum pot face sa imi apara doar poza si pret si sa am 3 produse pe un rand ceva de genu : X X X X X X X X X Multumesc si scuze pentru timpul pierdut ! 1. Trebuia sa nu creezi subcategorii daca nu le vrei, nu ai cum sa le faci sa dispara. 2. La a doua problema gasesti rezolvarea in linkul de dedesubt, se numeste GRID VIEW! AICI ESTE GRID VIEW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joyz.ro Posted August 5, 2011 Author Share Posted August 5, 2011 Salutare, Sunt mai nou pe prestashop . Am un magazin online ( in faza de configurare) si nu prea ma descurc la ceva.. Vreau sa scot subcategoriile dar nu din partea stanga sau dreapta. Atunci cand intru pe o Categorie , pe mijloc imi apar toate subcategoriile cu poze si apoi sub ele , incep sa apara produsele ! Eu vreau sa scot subcategoriile cu poze de deasupra produselor ! Puteti intra pe site-ul din semnatura si sa vedeti acolo despre ce e vorba ! Inca ceva... cand dau click pe o categorie , imi apar produsele , unu sub altul , fiecare cu desccriere . Cum pot face sa imi apara doar poza si pret si sa am 3 produse pe un rand ceva de genu : X X X X X X X X X Multumesc si scuze pentru timpul pierdut ! 1. Trebuia sa nu creezi subcategorii daca nu le vrei, nu ai cum sa le faci sa dispara. 2. La a doua problema gasesti rezolvarea in linkul de dedesubt, se numeste GRID VIEW! AICI ESTE GRID VIEW Vreau sa am subcategorii pentru ca e un site de haine si am nevoie doar ca nu le vroiam si pe mijloc cu poze deasupra produselor , le vroiam doar in dreapta ! Ma gandeam ca pot sterge ceva dintr-un fisier si sa dispara. Oricum , mc frumos pt rezolvarea celalta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joyz.ro Posted August 5, 2011 Author Share Posted August 5, 2011 Salutare, Sunt mai nou pe prestashop . Am un magazin online ( in faza de configurare) si nu prea ma descurc la ceva.. Vreau sa scot subcategoriile dar nu din partea stanga sau dreapta. Atunci cand intru pe o Categorie , pe mijloc imi apar toate subcategoriile cu poze si apoi sub ele , incep sa apara produsele ! Eu vreau sa scot subcategoriile cu poze de deasupra produselor ! Puteti intra pe site-ul din semnatura si sa vedeti acolo despre ce e vorba ! Inca ceva... cand dau click pe o categorie , imi apar produsele , unu sub altul , fiecare cu desccriere . Cum pot face sa imi apara doar poza si pret si sa am 3 produse pe un rand ceva de genu : X X X X X X X X X Multumesc si scuze pentru timpul pierdut ! 1. Trebuia sa nu creezi subcategorii daca nu le vrei, nu ai cum sa le faci sa dispara. 2. La a doua problema gasesti rezolvarea in linkul de dedesubt, se numeste GRID VIEW! AICI ESTE GRID VIEW Inca ceva... am pus fisierele pentru Grids view dar nu a mers . Specific ca folosesc v1.3.3 iar cel din topic e pt v1.4 . Mc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLucas Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Salutare, Sunt mai nou pe prestashop . Am un magazin online ( in faza de configurare) si nu prea ma descurc la ceva.. Vreau sa scot subcategoriile dar nu din partea stanga sau dreapta. Atunci cand intru pe o Categorie , pe mijloc imi apar toate subcategoriile cu poze si apoi sub ele , incep sa apara produsele ! Eu vreau sa scot subcategoriile cu poze de deasupra produselor ! Puteti intra pe site-ul din semnatura si sa vedeti acolo despre ce e vorba ! Inca ceva... cand dau click pe o categorie , imi apar produsele , unu sub altul , fiecare cu desccriere . Cum pot face sa imi apara doar poza si pret si sa am 3 produse pe un rand ceva de genu : X X X X X X X X X Multumesc si scuze pentru timpul pierdut ! 1. Trebuia sa nu creezi subcategorii daca nu le vrei, nu ai cum sa le faci sa dispara. 2. La a doua problema gasesti rezolvarea in linkul de dedesubt, se numeste GRID VIEW! AICI ESTE GRID VIEW Inca ceva... am pus fisierele pentru Grids view dar nu a mers . Specific ca folosesc v1.3.3 iar cel din topic e pt v1.4 . Mc Incearca asta pentru 1.3 => http://www.prestashop.com/forums/topic/23190-hack-grid-view-category-product-listing/page__p__504701__hl__grid__fromsearch__1#entry504701 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts