Joyz.ro Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Atunci cand dau click pe o categorie , imi apar produsele , unu sub altul , fiecare cu desccriere . Cum pot face sa imi apara doar poza si pret si sa am 3 produse pe un rand ceva de genu : X X X X X X X X X etc In momentul de fata am asa : X + descriere X + descriere X + descriere etc Inca ceva...Vreau sa scot subcategoriile dar nu din partea stanga sau dreapta. Atunci cand intru pe o Categorie , pe mijloc imi apar toate subcategoriile cu poze si apoi sub ele , incep sa apara produsele ! Eu vreau sa scot subcategoriile cu poze de deasupra produselor ! Puteti intra pe site-ul din semnatura si sa vedeti acolo despre ce e vorba ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
edyy Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 poti face din css toata modificarea , activeaza modulul produse promotionale pe pagina principala si poti copia css de la acel modul. cred ca asta vrei sau poti intra la mine pe site si poti lua de acolo http://bit.ly/oFui4f Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts