prokyno Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Dobrý den ma už někdo zkušenosti z přechodem z verze 1.4.3 na 1.4.4 ??? a pokud ano jake? jsou s tím nějaké problémy? přesun zboží a pod. Děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbis Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Dobrý den ma už někdo zkušenosti z přechodem z verze 1.4.3 na 1.4.4 ??? a pokud ano jake? jsou s tím nějaké problémy? přesun zboží a pod. Děkuji. Na 1.4.4 mi nefunguje Layered Navigation, takže pokud využíváš tenhle modul, tak nespěchej s přechodem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cikon95 Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Umna prebehlo vsetko bez problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jgerza Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Dobrý den ma už někdo zkušenosti z přechodem z verze 1.4.3 na 1.4.4 ??? a pokud ano jake? jsou s tím nějaké problémy? přesun zboží a pod. Děkuji. Taky jsem pocítil problém, import csv na některém hostingu nefunguje. Myslím že s touto verzí šli dost brzy na trh. Taky některé moduly nefungují jak mají například prestapress. Nedoporučuji, přecházím zpět na verzi 1.4.3 ! Zajímalo by mě jak (ne)bude fungovat 1.5 s multishopem protože beta verze taky žádná sláva ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prokyno Posted August 4, 2011 Author Share Posted August 4, 2011 Dobrý den ma už někdo zkušenosti z přechodem z verze 1.4.3 na 1.4.4 ??? a pokud ano jake? jsou s tím nějaké problémy? přesun zboží a pod. Děkuji. Taky jsem pocítil problém, import csv na některém hostingu nefunguje. Myslím že s touto verzí šli dost brzy na trh. Taky některé moduly nefungují jak mají například prestapress. Nedoporučuji, přecházím zpět na verzi 1.4.3 ! Zajímalo by mě jak (ne)bude fungovat 1.5 s multishopem protože beta verze taky žádná sláva ! No jak to vidím tak zůstanu zatím tam kde sem na 1.4.3 děkuji za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muzika do auta .cz Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 u mě proběhl přechod standardně, stejně jako u předchozích verzí, bez problémů. S nefunkčností používaných modulů problém nemám, naopak už mi funguje řazení zboží dle ceny, názvu atp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troppau Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Přešel jsem a žádný problém jsem nezaznamenal.. dokonce jsem vyřešil pár drobných chyb ze starších verzí... viz www.freya-shop.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramble Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Tak u mě taky spokojenost s verzí 1.4.4. Vše co využívám mi funguje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troppau Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Dobrý den ma už někdo zkušenosti z přechodem z verze 1.4.3 na 1.4.4 ??? a pokud ano jake? jsou s tím nějaké problémy? přesun zboží a pod. Děkuji. Na 1.4.4 mi nefunguje Layered Navigation, takže pokud využíváš tenhle modul, tak nespěchej s přechodem. Bohužel asi opravdu nefunguje..,.. Respektive funguje, ale pouze při zobrazení všech filtrů. Pokud chci použít pouze některé, tak mám smůlu, protože se nedostanu ke kroku 3/3 při výběru požadovaných filtrů... nebo dělám něco špatně? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts