soumar Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Zdravím, nastal mi takový problem. Po přidání dalšího jazyka se mi stránka zobrazuje s doména.cz/cs/. Jakmile ale vypnutu anglický jazyk, tak mi vyskočí chybová hláška Nastala 1 chyba:Category does not exist Verze PS je 1.4.4.0 Určitě se to to už řešilo a tak se omlouvám za nové vlákno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 no neco malo tu uz probehlo, tak jen maly dotaz maji kategorie nazev i v cestine nebo jen v anglictine?POkud jen v Aj pak se nemuseji zobrazovat po vypnuti AJ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soumar Posted January 24, 2012 Author Share Posted January 24, 2012 Všechny kategorie jsou v češtině. po povolení Přátelských url se mi zobrazuje stránka s doména.cz/cs/. Po vypnutí angličtiny mi ale vyskočí chyba 404 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Taky jsem se s tím setkal. Podle mně PrestaShop moc nepočítá s tím, že je zapnutý jen jeden jazyk. Řeším to existencí více jazyků a zrušením bloku pro výběr jazyka. V URL se /cs objevuje, ale to nevidím jako problém. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonny_one Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Pre všetkých ktorý by mali takýto problém je jednoduché riešenie. 1. vygenerujte nový htaccess 2. vypnite prehliadač a zapnite prehliadač 3. vymažte cookies malo by to fungovať Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts