ticaretteyim Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Merhabagerekli olan dosya ve klasörlere yazma izni (Cmod777) vermeme rağmen 2nci adımda bu izinler verilmemiş gibi kırmızı gözüküyor. sunucuya danıştım ve yazma izinleri olduğunu söylediler. panelden bende yazma izinleri olduğunu görüyorum fakat presta kurulumunda tam tersini söylüyor. Sorun nerede acaba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
albos Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 ayni sorun benim /translations klaoru icin de veriyor yardim edecek kimse yok mu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 ayni sorun benim /translations klaoru icin de veriyor yardim edecek kimse yok mu ? Taranslations klasörüne,bu klasörün içindeki tüm alt klasörlere veklasörlerdeki tüm dosyalara yazma iznini(CHMOD) 777 olarak atamanız gerekir.Selamlar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Merhabagerekli olan dosya ve klasörlere yazma izni (Cmod777) vermeme rağmen 2nci adımda bu izinler verilmemiş gibi kırmızı gözüküyor. sunucuya danıştım ve yazma izinleri olduğunu söylediler. panelden bende yazma izinleri olduğunu görüyorum fakat presta kurulumunda tam tersini söylüyor. Sorun nerede acaba... Sunucunuzun PHP versiyonu 5 ve beşinüzerinde olması gerekir.sunucunuzla irtibata geçip PHP versiyonu nun 5 ve 5 in üzerinde olduğunu teyid ettirin.Selamlar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aybil Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 ALBOS sorun senin sadece küfür etmeye çalışan beyninde! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts