jgerza Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 zdravím, 1 z 10 objednávek co se mi vrátí je kvůli špatně napsané adrese, rád bych se zeptal jak se jmenuje modul který automaticky adresu při objenávání dokončí nebo ukáže možné adresy. mam verzi 1.4.2.5 a 1.4.3 Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 neexistuje, ale ja to poreseny na shopu mám :-) hlavne kvůli importu do podání online nebudu prozrazovat to co sem si sám pracne shanel, ale existuje neco co se jmenuje validace adresy.... zbytek si dohledej Link to comment Share on other sites More sharing options...
jgerza Posted July 30, 2011 Author Share Posted July 30, 2011 neexistuje, ale ja to poreseny na shopu mám :-) hlavne kvůli importu do podání online nebudu prozrazovat to co sem si sám pracne shanel, ale existuje neco co se jmenuje validace adresy.... zbytek si dohledej Dík za hádanku. Všiml jsem si toho právě na mamejeradi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jgerza Posted July 30, 2011 Author Share Posted July 30, 2011 Platíš za to 99,- nebo to používáš ZDARMA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Platím Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efendy Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Na hádanky nejsem dobrej...tak se nenech přemlouvat a vyklop to PLS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Na hádanky nejsem dobrej...tak se nenech přemlouvat a vyklop to PLS zde: www.smartform.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
theme_designer Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Jeden z mých klientů také mají tento problém. Věděli jste vyřešit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts