Urinka Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Ahoj, mám nainstalovanou prestu na kvalitním hostingu, všechno jede, jediné co mi prostě nejde je počeštění administrace, snažil jsem se hledat "opravdu všude" (zjistil jsem že musím zasáhnout do databáze) ale nikde jsem nenašel žádný soubor pro import do databáze, mohl by mi někdo pomoc, je to opravdu nutné... Potřebuju počeštit celou administraci... Prosím nepište mi sem odpovědi typu "někde to tu je, musíš hledat" hledal jsem ale nenašel... Předem dík za odpovědi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urinka Posted July 29, 2011 Author Share Posted July 29, 2011 Tak se mi něják povedlo počeštit tu administraci, ale pořád nevím jak na ty položky v menu... Nechce se mi to přepisovat ručně... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trnkavojtech Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Ahoj, stáhni se tento modul a normálně ho nainstaluj a máš i menu v cz. cs_translation_W_a_webprostor_eu.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajda Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Ahoj, stáhni se tento modul a normálně ho nainstaluj a máš i menu v cz. Zdravím, stáhl jsem si tento modul aby mi přeložil část do čestiny co se týká Adminu, ale ovšem nic se mi nezměnilo nevíš prosím, čím by to mohlo být? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaufik Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 taky ji tam nemám :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mireka Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 V administraci prestashopu přejít do záložky modules, kliknout na "Přidat modul z mého počítače", vybrat stažený zip soubor, a nahrát, v modulech otevřít "Další moduly", měl by tam být modul: CZ DB překlad v1.1 pomocí Otakar Weis instalovat ho. toť vsjo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Ach ouvej, nevím zda jde o lenivost a nebo pohodlí. Někteří jedinci to mají vážně složité... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts