foreveroyung Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Merhaba bu bahsedeceğim olay herzaman olmuyor oldugunda da ürünü silip yeniden eklemediğim sürece düzelmiyor. Ürün eklendiğinde bağlı bulundugu kategoride görünüyor fakat admin panelinde toplam ürün miktarına yansımıyor ayrıca özel ürünlerde son eklenen ürünlerde de çıkmıyor veya admin panelinde kategori sekmesinde ürün adına göre filitrelemek istediğimde de ürünü bulamıyor. Tuhaf bir sorun sanırım ürünü aynı anda birkaç tabloya yazıyor diğer tabloya yazmada sıkıntı oluyor veya ürünlerde bununla ilgili bir field var ve oraya yazarken mi sorun oluyor. herzaman olmuyor.yardımlarınız için şimdiden teeşkkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaqo999 Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Dostum ürün eklerken kombinasyon tab'ından nitelik ve grup felan ekliyorsan o nitelik ve gruba göre stok girmen lazım. Sorunun bundan kaynaklanıyorsa eğer yani. Benim başıma gelmişti bir kere. Anlayana kadar çanım çıktı. Mesela oyuncak satıyorsun o oyuncak için tek ilanda hem sarı hem mavi için özellik oluşturdun. Sarısı için ayrı stok mavisi iiçn ayrı stok giriyorsun. Özellik oluşturma tabından giriliyor... Böle bişeyler yaptıysan yani olabilir...Saygılar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
foreveroyung Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 Ewt o şekilde eklediğim ürünler var tabiki ve o katalogda gözükmeyen ürünler arasında da bahsettiğin şekilde ürünler var stok bilgilerini silip güncelledim ama olmadı acaba başka ne olabilir Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaqo999 Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Dostumd dediğim gibi yaptınmı her renk için özellik için ayrı stok gözükür o kısımda. Ana ürün hazırlama sayfasından değiştiremezsin stoğu. Sabit gözükür orası. Bence orayı iyi bir öğren benim öğrenmem zaman almıştı. Yada uğraşm sil kombinasyon tab'ında ne varsa. Her ürününe tek ilan gir. Çözemeyeceksen yani... Yada bana yönetici sayfasını özel mesajla gönde kull adı şifreyi bir bakayım. Senin bileceğin iş tabi... Vermemek en doğal hakkın...Saygılar Link to comment Share on other sites More sharing options...
foreveroyung Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 şifreyi vermememi bir güvensizlik olarak algılama sadece bir prensip. dediğin gibi her kombinasyona ayrı stok giriyorum hani hatalı yapsam tüm kombinasyonlu üğrünlerde hata olur belli belirsiz birkaçında var bu sorun Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaqo999 Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Yok canım ne alakası var bende kimse vermedim şifremi bugüne kadar (Margup Suleyman Hariç adam profesyonel) No problem.... Valla kardeş sıfırdan deneme amaçlı bir ilan aç. Önce bir özellik oluştur stok gir kaydet. Nasıl göründüğüne bak. Sonra 2. özellik oluştur stok gir nasıl gzüktüğüne bak........ Böylelikle nerde sorun çıkıyor çözersin diye umut ediyorum. 1.1 türkçe kullanıyorsun değilmi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
foreveroyung Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 EWT 1.1 ewt baya bir deneme yapmak gerek Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaTaLiTe Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 çerez tutuyor olabilirmi??? bende aksamdan sabaha kadr ugrastım... megerse sorun cerezlerdenmiş... bi bak derim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
foreveroyung Posted February 9, 2009 Author Share Posted February 9, 2009 çerezlerle ilgili ne yapmak gerek peki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaTaLiTe Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 explorerin geçmişini sil geçici dosyaları yani... Link to comment Share on other sites More sharing options...
foreveroyung Posted February 9, 2009 Author Share Posted February 9, 2009 çözdüm ürün eklerken ana katagori otomatik seçilmesi gerekirken seçilmiyormuş onları elle düzelttim oldu aynı sorunu yaşayanlara duyurulur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts