[email protected] Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Zdravím, řeším to už nějakou dobu a nevím si rady jak dál. hledal jsem googlem hledal jsem tady. Mám editor úvodní strany, ve zdrojáku se mi pak ukáže tag <h1> na nějakým řádku 1609 což je až za newsletterem. Přitom první <h4> je již na řádku 221. Když udělám SEO analýzu tak mi to vypíše toto : Nadpisy na stránce nejsou ve správném pořadí. Nemělo by se skákat např. z nadpisu první úrovně na 3. apod. Přehled nadpisů stránky. <h4>Kategorie <h4>Informace <h4>Výrobci <h4>Newsletter <h1>Nadpis <h2>Podnadpis <h4>Doporučené zboží Nevíte někdo jak dostat obsah toho editoru výš ? díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
jgerza Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Zdravím, řeším to už nějakou dobu a nevím si rady jak dál. hledal jsem googlem hledal jsem tady. Mám editor úvodní strany, ve zdrojáku se mi pak ukáže tag <h1> na nějakým řádku 1609 což je až za newsletterem. Přitom první <h4> je již na řádku 221. Když udělám SEO analýzu tak mi to vypíše toto : Nadpisy na stránce nejsou ve správném pořadí. Nemělo by se skákat např. z nadpisu první úrovně na 3. apod. Přehled nadpisů stránky. <h4>Kategorie <h4>Informace <h4>Výrobci <h4>Newsletter <h1>Nadpis <h2>Podnadpis <h4>Doporučené zboží Nevíte někdo jak dostat obsah toho editoru výš ? díky asi ti neporadím ale pro zlepšení seo používám editorialtwo - je to druhy editor na titulce takze muses napsat text i pod doporucene zbozi , mraky textu urcite to pomuze, pouzivam v.1.4.3 final Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Je to vcelku jednoduche a existuje X moznosti. treba: a/ jedlotlive bloky upravit tak ,aby neobsahoval H4 b/ H1 vlozit do header h2,h3... pouzit v modulu editorial a homefeatured tzn. upravit jednotlive .tpl soubory + global.css Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts