bobaes Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Ahojte, Pozivam prestashop 1.4.0.17. mam povolene objednavanie vypredanych produktov. Ked sa produkt vypreda a na sklade je 0 kusov, vypise spravnu hlasku "na objednavku" Problem nastava ked si niekto takyto produkt objedna, pocet sa znizi na -1 a zacne sa zobrazovat "skladom". Je potrebne neustale rucne prepinat mnozstvo na 0 aby to zobrazilo spravnu hlasku. Tu sa to riesilo, ale nevyriesilo: http://forge.prestashop.com/browse/PSCFI-2650?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels%3Aall-tabpanel#issue-tabs Viete niekto co s tym? dakujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jgerza Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Ahojte, Pozivam prestashop 1.4.0.17. mam povolene objednavanie vypredanych produktov. Ked sa produkt vypreda a na sklade je 0 kusov, vypise spravnu hlasku "na objednavku" Problem nastava ked si niekto takyto produkt objedna, pocet sa znizi na -1 a zacne sa zobrazovat "skladom". Je potrebne neustale rucne prepinat mnozstvo na 0 aby to zobrazilo spravnu hlasku. Tu sa to riesilo, ale nevyriesilo: http://forge.prestashop.com/browse/PSCFI-2650?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels%3Aall-tabpanel#issue-tabs Viete niekto co s tym? dakujem. s vyresenim chyby asi nepomuzu, ale mozna by to slo zamaskovat. Tools-translation - překlad obchodu -změnil bych popisky Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobaes Posted July 30, 2011 Author Share Posted July 30, 2011 Ahojte, Pozivam prestashop 1.4.0.17. mam povolene objednavanie vypredanych produktov. Ked sa produkt vypreda a na sklade je 0 kusov, vypise spravnu hlasku "na objednavku" Problem nastava ked si niekto takyto produkt objedna, pocet sa znizi na -1 a zacne sa zobrazovat "skladom". Je potrebne neustale rucne prepinat mnozstvo na 0 aby to zobrazilo spravnu hlasku. Tu sa to riesilo, ale nevyriesilo: http://forge.prestashop.com/browse/PSCFI-2650?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels%3Aall-tabpanel#issue-tabs Viete niekto co s tym? dakujem. s vyresenim chyby asi nepomuzu, ale mozna by to slo zamaskovat. Tools-translation - překlad obchodu -změnil bych popisky no zamaskovat to nejde, nakolko ked je na sklade: produktov >1 - zobrazi sa "na sklade" produktov =0 - zobrazi sa "na objednavku" ale akonahle to niekto objedna uz je situacia takato: produktov <1 -zobrazi znovu popisok "na sklade", namiesto na "objednavku", co je blbost. Myslim, ze to nie je tazka uloha na vyriesenie pre niekoho, kto sa tomu rozumie. Skusala som prepisovat product.tpl a hrala sa so znamienkami pri product quantity, ale nic som nevyriesila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaro61 Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 V súbore vaša_tema/product-list.tpl najdi tento kod. Mal by to byť riadok 44 {if isset($product.available_for_order) && $product.available_for_order && !isset($restricted_country_mode)}<span class="availability">{if ($product.allow_oosp || $product.quantity > 0)}{l s='Available'}{elseif (isset($product.quantity_all_versions) && $product.quantity_all_versions > 0)}{l s='Product available with different options'}{else}{l s='Out of stock'}{/if}</span>{/if} a zmeň ho na {if isset($product.available_for_order) && $product.available_for_order && !isset($restricted_country_mode)}<span class="availability">{if $product.quantity == 0}{$product.available_later}{else if $product.allow_oosp}{$product.available_now}{/if}</span>{/if} Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobaes Posted July 31, 2011 Author Share Posted July 31, 2011 ďakujem, toto v podstate nevyriesilo moj problem aj ked ma to nasmerovala spravnym smerom. Zmenou toho riadku dosiahnem spravne zobrazovanie dostupnosti v product liste, avsak aj tak ak quantity<0 zobrazovalo "skladom" . Upravou znamienka z $product.quantity == 0, na $product.quantity <= 0, sa to vyriesilo. to iste som upravila aj v product.tpl a zda sa , ze to funguje. konecne ked mam quantity<0 pise - na objednavku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaro61 Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Aha, táto úprava fungovala správne pokiaľ neboli do Prestashopu zavedené pohyby tovaru, teda stav skladu nikdy nešiel do mínusu. Takže som tam mal chybu a ani som o nej nevedel. Ďakujem aj ja..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts