enesbatur Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Arkadaşlar biri lütfen dil paketi admin den nasıl kurulur anlatsın. bir türlü başaramadım Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Arkadaşlar biri lütfen dil paketi admin den nasıl kurulur anlatsın. bir türlü başaramadım Selam; Yönetim paneli->Araçlar->Tercümeler Sekmesinden dil paketi yükleyebilirsiniz Ama daha güzel ve kolay bir yöntem var. İndirdiğiniz dil paketi arşiv dosyasını klasöre çıkartın. 7zip benzeri bir programla yapabilirsiniz. Daha sonra FTP den mağazanızın olduğu ana dizine gönderin. Dosyalar kendi yerlerine yerleşecektir. Böylelikle klasik dosya permisyon hataları da ortadan kalkar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enesbatur Posted July 29, 2011 Author Share Posted July 29, 2011 Arkadaşlar biri lütfen dil paketi admin den nasıl kurulur anlatsın. bir türlü başaramadım Selam; Yönetim paneli->Araçlar->Tercümeler Sekmesinden dil paketi yükleyebilirsiniz Ama daha güzel ve kolay bir yöntem var. İndirdiğiniz dil paketi arşiv dosyasını klasöre çıkartın. 7zip benzeri bir programla yapabilirsiniz. Daha sonra FTP den mağazanızın olduğu ana dizine gönderin. Dosyalar kendi yerlerine yerleşecektir. Böylelikle klasik dosya permisyon hataları da ortadan kalkar. merheba mahmutta dediğiniz gibi ana dizini ftp ile gönderdim. ama olmadı. 1.4 kullanıyorum bu yüzden problem olur mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Arkadaşlar biri lütfen dil paketi admin den nasıl kurulur anlatsın. bir türlü başaramadım Selam; Yönetim paneli->Araçlar->Tercümeler Sekmesinden dil paketi yükleyebilirsiniz Ama daha güzel ve kolay bir yöntem var. İndirdiğiniz dil paketi arşiv dosyasını klasöre çıkartın. 7zip benzeri bir programla yapabilirsiniz. Daha sonra FTP den mağazanızın olduğu ana dizine gönderin. Dosyalar kendi yerlerine yerleşecektir. Böylelikle klasik dosya permisyon hataları da ortadan kalkar. merheba mahmutta dediğiniz gibi ana dizini ftp ile gönderdim. ama olmadı. 1.4 kullanıyorum bu yüzden problem olur mu Merhaba; Türkçe dilini yönetim panelinden oluşturdunuz mu ? ISO kodu tr olacak. Ayrıca FTP den dosyaların yüklendiğinden emin olunuz. Eğer daha önce dil dosyalarını BO dan yüklediyseniz dosyaların üzerine FTP den yazdıramayabilirsiniz. FTP programı hata mesajı gösterir ama yükleniyor sanabiliriniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur onur Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Prestashop 1.4.7.3 Türkçe dil dosyası nerede bulabilirim Sevgili Mahmut... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Sevgili Uğur abi sana gönderdiğim %90 çeviriydi işine yaradımı bilmiyorum. Bu çeviri işini iş yerinde bir arkadaşıma vermiştim sanırım bitirmişti. Yakında burada yayınlayacağım. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acemi mod Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 prestashop 1.5 kurdum türkçe dil dosyasını yükledim. müşteri paneli türkçeleşti. çok güzel görünüyor. fakat admin panel hala ingilizce... admin paneli de türkçeye çevirmek istiyorum. nasıl yapabilirim. bilgi yazarsanız çok makbule geçer. bilgi verene şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 http://www.prestashop.com/forums/index.php?/topic/148932-admin-panel-turkce-sorunu/page__view__findpost__p__955273 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bursasporfener Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
mozlu Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 (edited) selam arkadaşlar ben 1.5.2 sürümünü kullanıyorum türkçe dil paketini yükledim ve sitem açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim. neyse çözdüm sorunu Edited December 20, 2012 by mozlu (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Merhabalar, Konu ile ilgili olarak site adı ve sorunla ilgili detayları da beraberinde olmak üzere, yeni bir konu açmanızı rica edeceğim. İyi çalışmalar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts