Alexandru Costel Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Salutare tuturor Va rog , am nevoie de ajutorul vostru, sunt incepator.. si nu stiu cum sa trec de problema asta Incerc sa instalez presta shop si la pasul 4 nu pot da next, dau click pe buton dar nu se intampla nimic. Niste sugestii, va rog ? Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xchristty Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 ai pus vreo poza la logo shop acolo la pasul 3-4? nu terbuie sa pui poza, o pui dupa aia in BO. e un bug se pare la versiunea 1.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Salutare tuturor Va rog , am nevoie de ajutorul vostru, sunt incepator.. si nu stiu cum sa trec de problema asta Incerc sa instalez presta shop si la pasul 4 nu pot da next, dau click pe buton dar nu se intampla nimic. Niste sugestii, va rog ? Multumesc anticipat. pune un screenshot de la pasul 4 ca nimeni nu mai tine minte care e pasul 4 cand se instaleaza presta. plus ca pasul 4 de la versiunea x poate este diferit de cel de la versiunea y. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts