Jump to content

Bayilik Modülü varmı?

Recommended Posts

Siteme kullanıcılıarın bayilik açarak kendi ürünlerini satmasını nasıl sağlayabilrim acaba??
örnek olarak:
Siteye girildiğinde kullanıcı girişi ve bayi (mağza açılması) girişi görünsün istiyorum, bayi kendi girip istediği ürünleri ekleyip satışını benim hesabımdan yapacak ben müşteri satışını onayladıktan sonra ben bayi me parasını yollayacağım?
bu mümkün müdür?
bu tarzda siteler var bende bu şekilde kullanmak istiyorum....
Teşekkurler Başarılar....

presta ne yazıkki bu tarz bir sistem değil
B2B, multishop sistemlere bakmanızı tavsiye ederim,
kullanıcı bazlı bile fiyat tanımlanamıyor presta'da
multishop ile alakalı bir çalışma presta tarafından yapılmayacakmış, ingilizce ve fransızca forumlarda açıklanıyor bu
benim bir çözümüm var fakat son kullanıcıya hitap eden birşey değil
kolay gelsin...

• 1 year later...

Var. admin panel+müşteriler+gruplar buradan yeni grup oluşturuyorsun (örnek bayii1, bayii2, bayii3) oluşturduğun her bayiye provizyon yüzdesi yani indirim yüzdesi belirliyorsun. İstersen tek bayii oluşturup belli bir yüzde indirimi veriyorsun. Daha sonra bayii üyeni müşteriler kısmından seçiyorsun ve bu müşterinin detayında bayii olarak atıyorsun. bayii seçimini yaptıktan sonra kaydetmeden önce yukarıda şifre kısmına dikkat et. O kısmı boş bırak yoksa kaydettiğinde PC'nden kayıtlı senin kendi şifren orada otomatik oluştuğundan o şekilde kayıt dersen bayinin şifresiyle seninki aynı oluyor. Şifre kısmını boş bırak ve kaydet tıkla. Bayin login olduğunda fiyatları senin belirlediğin şekilde indirimli görecektir.
Not Kategorilerdeki ürünlerinide hangi seçeneklerde gözükmesini belirliceksin. (örneğin Standat, bayii1, bayii2) buradan herhangi bir bayinin hangi ürünü satın alabileceği veya satın alamayacağıda kendin belirleyebiliyorsun.
Kolay gelsin

• 4 months later...

bayilik modülü yok ancak bunu yönetim paneli müşteriler kısmından çözbilirsin. kişiyi bayi olarak atarsın ve nerelere erişim sağlayacağına karar verirsin ondan sonra o kişiye ürün satması için kendi yönetim panelini açarsın. biraz sıkıntılı olabilir ancak iyi takip ettiğin zaman sorun olmaz bence. ben yapıyorum tavsiye ederim.

• Create New...