xchristty Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 salut! am reusit sa fac praf siteul nu conteaza cum, chestia e ca m-am hotarit s-o iau de la zero. dupa instalare adresa siteului nu e asa cum vreau eu, adica ceea ce pun la numele siteului... domeniul este www.reparatii-laptopuri.ro adresa shopului vreau sa fie shop.reparatii-laptopuri.ro, dar mie imi da dupa instalare www.reparatii-laptopuri.ro/shop ce nu e bine? multumesc mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 http://www.reparatii-laptopuri.ro/ la mine asa apare Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 adresa shopului vreau sa fie shop.reparatii-laptopuri.ro, dar mie imi da dupa instalare www.reparatii-laptopuri.ro/shop intra in control panel de la hostul tau si creeaza acolo un subdomeniu: shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
xchristty Posted July 27, 2011 Author Share Posted July 27, 2011 am reusit cu ajutorul colegului costi43 numele subdomeniului trebuie sa fie acelasi cu folderul in care pui fisierele pentru instalat Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Salut, La mine nu merge: - domeniu (ma-ra.ro) - subdomeniu creat (cufarulcujucarii) apare ca draqu' : http://ma-ra.ro/cufarulcujucarii/ - in cpanel subdomeniul creat culmea arata exact cum trebuia si anume: cufarulcujucarii.ma-ra.ro - in settings.inc.php am linia: define('__PS_BASE_URI__', '/cufarulcujucarii/'); Esti sigur ca doar atat a fost schimbat ? Merci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 in settings.inc.php am linia: define('__PS_BASE_URI__', '/cufarulcujucarii/'); schimba asa in settings.inc.php am linia: define('__PS_BASE_URI__', '/'); si curata din tools/smarty/compile tot sterge tot de acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Salut, Am instalat un nou prestashop (am creat un subdomeniu nou jocuriconstructie,am modificat in fisierul respectiv calea ... am facut ce trebuia facut in ..Preferences>> performance>> smarty...etc) si am facut un test .... jocuriconstructie.ma-ra.ro si iata rezultatul. intrebare... daca modific calea "in settings.inc.php am linia: define('__PS_BASE_URI__', '/')" in nimic de unde incarca site-ul ? Eu am instalat prestashopul in folderul de subdomeniu ( jocuriconstructie) ...in principiu de acolo trebuie sa il citeasca. astept si alte sfaturi pt. testari. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 daca-l lasi gol iti ia ca root jocuriconstructie.ma-ra.ro dar daca lasi acolo /jocur... atunci ca root til ia ma-ra.ro/jocuri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 dar in DNS e configurat cum trbuie?? ai subdomeniul "jocuriconstructie" ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 salut, am refacut ce m-ai sfatuit si se duce pe adresa dorita (saru-mana) dar : cand aleg un produs sau o categorie sau altceva din noul site se duce pe domenu nici decum pe site-ul nou creat (http://jocuriconstructie.ma-ra.ro/). am atasat 3 printscreen-uri ... unul cu noua adresa si altul cand aleg ceva se duce pe domeniu + url-ul. ps: am generat sitemap-ul + am folosit smarty + url ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 gata merge .... in SEO am scos domeniul magazinului ... ciudat dar merge. multumesc mult de ajutor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts