wartime Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Ajánlatkérő formot megoldotta már valaki ? Három napot elkísérletezgettem már vele, és kifogytam az ötletekből. Ha cms-be illesztem a html kódot, akkor szépen be lehet linkelni, formázni mindent amire csak szükségem van, de a küldő php-t hiába másolgatom akárhova, nem tudom hol kellene lennie ahhoz hogy el is küldje. Ha 1.4.3 alá felrakom az addstuff modult, akkor el is küldi, de nem tudom megjeleníteni, csak a content oldalon, meg persze a left, és right pozíciókban. Még ha lehetséges lenne a termékoldalon megjeleníteni ott ok lenne de sajna linkelni sem tudom, mert akkor egy külön html oldalon jelenik meg a kérdőív. Talált valaki lehetőséget hogy az addstuff modult máshol jelenítse meg(mondjuk termékoldal), vagy esetleg tippet tudna adni, hogy a cms-be illesztett html- form php-levélküldőjét hova tegyem ? Remélem mást is érdekel, ugyanis az általam megtekintett prestás oldalakon sem láttam linkre megjelenő ajánlatkérő formot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wartime Posted July 25, 2011 Author Share Posted July 25, 2011 Sziasztok! Eddig a prestában létrehoztam egy "content" mappát, ahova ezt a php kódot raktam <?php //egy kis vizsgálat: if(!empty($_POST["neve"]) && !empty($_POST["cime"]) && !empty($_POST["valami"])) { //egy kis karakterátalakítás $neve=htmlspecialchars($_POST["neve"], ENT_QUOTES); $cime=htmlspecialchars($_POST["cime"], ENT_QUOTES); $valami=htmlspecialchars($_POST["valami"], ENT_QUOTES); $mailcimed="[email protected]"; $targy="Megrendelés"; if(@mail($mailcimed, $targy, "Név: ".$neve."\n E-mail: ".$cime."\n Üzenet: ".$valami."\n Folytatódhat a script")) { echo 'Az adatlap el lett küldve!'; } else { echo 'valami hiba történt a küldés során kérlek próbáld meg később'; } } else { echo 'nem töltöttél ki minden mezőt!'; } ?> Így már elküldi a cms-ben megírt űrlap szöveges tartalmát, márcsak a karakterkódolás nem stimmel, és jó volna, ha elküldés után visszatérne az oldalra. Háát - a prestával hiába csinálok bármit mindenképp utf-8 ban küld Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 visszatérésre: echo "window.location='www.google.com'"; karakterkódolásra például ez: ... if( mail($receiver, $targy, utf8_decode($uzenet), $headers) ) ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ymycorp Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Szia Azt, nem tudom, hogy milyen modulról beszéltek, de én csináltam egy ajánlatkérőt. itt megnézheted http://www.brillantautoalkatresz.hu/hu/. jobb oldalon látható, középen. Üdv:Imre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts